KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka DönerŞentürk Gayrimenkul

Güncel

Yediiklim Bilgilendirme Derslerine Devam Ediyor!

Yediiklim Bilgilendirme Derslerine Devam Ediyor!

1 Ekim 2014 Saat: 10:32
Yediiklim Bilgilendirme Derslerine Devam Ediyor!
Yediiklim Bilgilendirme Derslerine Devam Ediyor!
DAYIOĞLU KASABI

Akhisar Yediiklim Akademi, KPSS'de A grubu kadrolar olarak tanımlanan kaymakam adaylığı, denetmenlik, müfettiş yardımcılığı gibi mesleklere atanabilmek için adayların başarılı olmak zorunda olduğu KPSS'ye yönelik tanıtım derslerinin bir yenisini daha gerçekleştirdi.

Yediiklim-Damga Uzaktan Eğitim Sistemi'nin kurucularından ve Yediiklim yayınlarının yazar ve editörlerinden Av.Erhan Özlünün koordinatörlüğünde gerçekleştirilen tanıtım derslerinde, Yediiklim-Damga Uzaktan Eğitim Sistemi'nin uzman hocalarından Erhan ÖZLÜ kamu hukuku, hukukçu Uzman   Melda Öner özel hukuk, Uzman Onur Akkaya iktisat, Uzman Ulaş Anıl GİRGİN maliye alanlarında öğrencilere, yıl boyu derslerin nasıl işleneceği, derslerle ilgili meydana gelen yasal değişiklikler, en az ezberle bilginin nasıl şemalaştırılarak öğrenileceği, bilgiyi hatırlama yolları konularında ders verdi.

Bilgilendirme dersi sonunda öğrencilerin sorularını yanıtlayan uzmanlar, KPSS mevzuatında ki son değişiklikler, soru dağılımları,soruların yapılarında meydana gelen değişiklikler,puan türleri,alımlar,atanabilmenin koşulları ve genel olarak sınav sisteminin nasıl işlediği hakkında öğrencilerin merak ettiği konulara açıklık getirdiler.

Yediiklim Akademi yetkilileri, bu tür tanıtım, bilgilendirme amaçlı seminer ve derslerin belirli aralıklarla yıl boyu yapılacağını, diğer il ve ilçelerde bulunan tüm adayların da bu derslere ücretsiz olarak katılabileceğini belirttiler.

Ayrıca Yediiklim Akademi yetkilileri, Öğretmenlik Alan Bilgisi Testi(ÖABT)

Sınavına hazırlık kapsamında ortaöğretim matematik ve ilköğretim matematik derslerini yıl boyunca verecek olan Doç.Dr. Fırat Ateş ve Yrd. Doç.Dr. Devrim Uzel'in, 11.10.2014 Cumartesi günü saat 13.00’te başlayacak olan tanıtım ve bilgilendirme dersine tüm adayları beklediklerini belirttiler.

 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız