KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka DönerŞentürk Gayrimenkul

Güncel

Yeni Yönetim, Personelle Yemekte Bir Araya Geldi

Yeni Yönetim, Personelle Yemekte Bir Araya Geldi

28 Eylül 2016 Saat: 18:25
Yeni Yönetim, Personelle Yemekte Bir Araya Geldi
Yeni Yönetim, Personelle Yemekte Bir Araya Geldi
DAYIOĞLU KASABI

Sezgin Ticaret Akhisar

Akhisar Haber - Prestige İnsaat Müeahhitliği

Akhisar Soydemir Yol Yardım ve Araç Kurtarma

Yeni Yönetim, Personelle Yemekte Bir Araya Geldi

Haber Merkezi - MHA

Akhisar Sevgi Çocukları Derneği Başkanı Hasan Kirazoğlu ve yönetim kurulu üyeleri dernek binasında personelle tanışma yemeğinde bir araya geldi.

Kurum Müdürü Nuray Bayraktar ve personelin sorunlarını dinleyen Sevgi Çocukları Derneği Başkanı Hasan Kirazoğlu;" Sevgili arkadaşları, sizler bu kurumun aynalarısınız. Sizlerle hep beraber yapacağımız güzel çalışmalarla kurumumuzu daha iyi yerlere getireceğiz. İnşaatı sürmekte olan binamızın 2017 yılı sonuna kadar bitirerek faaliyete geçirmek istiyoruz. Tüm öğretmen ve personelimize başarılı çalışmalar diliyorum.

Kirazoğlu;" Kurumumuz bu zamana kadar sorunsuz yaşadınız burada bundan sonra da sorunsuz olması gerek, çünkü eski yönetim 6 ayda çok sorunlar yarattı. Burada ki sorunlardan dolayı da ben ve arkadaşlarım burada aday olduk. Üyelerimiz de bizi bu göreve uygun gördü. O sorunlar bitti bundan sonra her hangi bir sorun olacağını düşünmüyoruz. Herkes görevine baksın, herkes işinin başında olsun dediğim gibi her hangi bir sorununuz, olursa Nuray hocama iletin. Nuray hocam da yönetime getirir böyle olması daha uygun olur. Ben de size bundan sonra görevinizde başarılar dilerim" dedi.

Toplantıda konuşan Başkan yardımcısı Kadir Boz; "Öncelikle 20 yıldan bugüne, içinde bulunduğumuz bu kurum için kim bir çivi çaktıysa ve tüm Akhisarlılara minnettarız. Olağanüstü genel kurul seçimleri sırasında biraz zaman kaybettik. Şimdi kaybettiğimiz bu zamanı Sayın Hasan Kirazoğlu başkanlığında, biz yönetim kurulu üyeleri ve siz dernek çalışanlarımız olarak daha da çok çalışarak bu kaybettiğimiz zamanı telafi etmek, hepimizin hayali olan yeni okulumuzun açılışını gerçekleştirmek istiyoruz." dedi.

Personelle tanışma yemeğine Akhisar Sevgi Çocukları Eğitim Derneği Başkanı Hasan Kirazoğlu, yönetim kurulu üyeleri Mustafa Bayraktar, Kadir Boz, Noyan Bayraktar, Semih Gürmen, Serpil Sözcüer, Kenan Molla, Kurum Müdürü Nuray Bayraktar, öğretmenler Özgür Güneş, Buket Kayalar, Tansel Evci, Filiz Biçerer, Şenay İlgin, Fatma Doğan,, Fatma Gürkan, Yasemin Çelebi ve memurlarımız Neval Girgin, Nazife Söylemez, Üzeyir Erdinç katıldı.

 

 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız