KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka DönerŞentürk Gayrimenkul

Güncel

Yiğit Tur’da Öğrenci Servis Kayıtları Başladı

Yiğit Tur’da Öğrenci Servis Kayıtları Başladı

26 Ağustos 2014 Saat: 13:23
Yiğit Tur’da Öğrenci Servis Kayıtları Başladı
Yiğit Tur’da Öğrenci Servis Kayıtları Başladı
DAYIOĞLU KASABI

Akhisar’da 15 yıldan beri taşımacılık sektöründe hizmet veren yiğit tur’da Öğrenci servis kayıtları başladı.

Taşımacılık sektöründe faaliyet gösteren  Yiğit tur, Öğrenci taşımacılığı hizmetlerinde Macide Ramiz Taşkınlar Fen Lisesi, Şeyh-İsa Anadolu Öğretmen Lisesi, Fevzi Keskinoğlu Anadolu lisesi, Zeynep Gülin Öngör Kız Meslek Lisesi ve diğer eğitim müesseseleri tarafından tercih edilen güvenilir bir marka olmayı başarmıştır. Yiğit Tur, farkı ve hizmeti ile Öğrenci taşımacılığında ilk sırada.

İşletme sahibleri Ömer Kılavuz ve Gürcan Yiğiter yaptığı açıklamada; Örgenci ve personel taşımacılığı ile temizlik hizmetlerimizde, aranılan ve güvenilir bir kuruluş olarak kalmayı sağlamak için sürekli gelişmeyi amaç edinerek, günümüz koşullarına uygun şartlarda hizmet verme ilkesini ön planda tutan yasalara, çevreye ve insana saygı ilkesini benimsemiş, uygulanan kalite yönetim sisteminin etkinliğini sürekli iyileştiren, tecrübeli personelle hizmetlerini standartlara uygun bir şekilde yürütmek ve çalışanları ile birlikte müşterilerine, güvenilir hizmet sunmaktır.

Biz; hizmet sektöründe ayrıntıların önemini ve kalitenin yükselmesine etkisini biliyoruz. Kaliteye verdiğimiz önemi tescillemek için TSE Belgesi, ISO 9001:2001 Belgesi ve D2 Yetki Belgesini aldık ve gerekliliklerini yerine getiriyoruz. Öğrenci servis taşımacılığı özel hizmet ve sorumluluktur. Bu sorumluluğun bilincinde olan Yiğit Tur, geleceğimiz olan çocuklarımızın güvenliğini her şeyden önde tutmaktadır. Okullarımızın açılacağı her eğitim-öğretim Dönemi’nden önce tüm sürücülerimize Yiğit Tur tarafından gerekli tüm eğitim ihtiyaçları karşılanmaktadır. Öğrenci servis taşımacılığında mevzuattan ve idari düzenlemelerden kaynaklanan şart ve yükümlülüklere uymak başlıca görevimizdir. Titizlikle seçilen sürücülerimiz standart eğitimlerden geçirilerek, öğrencilerin zamanında evlerinden alınıp, zamanında okullarına bırakılmasını ve güvenli bir yolculuk yapmalarını sağlanmaktadır.

Korsan Taşımacılığa Dikkat Edelim

Yiğit Tur işletme sahibi Ömer Kılavuz, Önümüzdeki Eylül ayından itibaren Yeni öğretim yılı başlayacaktır. Öğrenci velilerinden sadece okul idaresi ve okul aile birliğinin anlaşmış olduğu taşımacılık şirketlerine kayıt yaptırması gerekiyor.

Bir An Önce Kayıtların Yapılması Gerekiyor

Öğrenci velilerinin bir an önce kayıtları yaptırmasını rica ediyoruz. Okullar açıldıktan sonra yapılan kayıtlarda öğrencilerimiz mağdur olmaktadır. Çünkü bizlerde kayıtlara göre araç çıkarmaktayız. Dedi.

 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız