KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka DönerŞentürk Gayrimenkul

Sağlık

Yılın Doktoru Dâhiliye Uzmanı Ali Şafak Demirli Seçildi

Yılın Doktoru Dâhiliye Uzmanı Ali Şafak Demirli Seçildi

23 Ağustos 2016 Saat: 16:29
Yılın Doktoru Dâhiliye Uzmanı Ali Şafak Demirli Seçildi
Yılın Doktoru Dâhiliye Uzmanı Ali Şafak Demirli Seçildi
DAYIOĞLU KASABI

Sezgin Ticaret Akhisar

Akhisar Haber - Prestige İnsaat Müeahhitliği

Akhisar Soydemir Yol Yardım ve Araç Kurtarma

Yılın Doktoru Dâhiliye Uzmanı Ali Şafak Demirli Seçildi

Metronom Haber Ajansı - MHA

Akhisar Mustafa Kirazoğlu Devlet Hastanesi Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği başkanı işadamı Hasan Kirazoğlu ve dernek yönetim kurulu üyeleri Akhisar Mustafa Kirazoğlu Devlet Hastanesi Hastane Yöneticisi / Başhekim Op Dr Erol Karaca’yı makamında ziyaret ettiler. Ziyaret kapsamında yeni bir uygulama başlatmak istediklerini ve dernek olarak her yıl bir hekimi Akhisar’da yılın hekimi olarak belirlemeye karar verdiklerini, bunu yönetim kurulu olarak halk ile konuşarak belli kriterlere göre yapacaklarını ve bunu gelenekselleştirmek istediklerini ilettiler. Başhekim Erol Karaca bunu memnuniyetle karşılayacaklarını belirtti. Bu görüşmenin ardından 2016 yılında Akhisar’da yılın hekimi olarak İç Hastalıkları Uzmanı Dr Ali Şafak Demirli’yi yılın hekimi olarak belirlediklerini belirten yönetim kurulu üyeleri, Uzm Dr Ali Şafak Demirli’ye yılın hekimi plaketini takdim ettiler. Plaket töreninde konuşan Başhekim Op Dr Erol Karaca, Uzm Dr Ali Şafak Demirli isminin isabetli bir seçim olduğunu, kendisinin çalışmalarının hastane yönetimi tarafından da takdir edildiğini, Uzm Dr Ali Şafak Demirli’nin aynı zamanda hastanenin hemodiyaliz ve kimyasal tedavi ünitelerinin de sorumluluğunu yürüttüğünü söyledi ve Uzm Dr Ali Şafak Demirli’yi tebrik etti. Başhekim Op Dr Erol Karaca’dan sonra konuşan dernek başkanı Hasan Kirazoğlu, belirlenen yılın hekimine 2 kişilik 1 haftalık tatil hediye edeceğini ve bunu kendisinin karşılayacağını vaad etti. Amacımız hekimlerimizi halkla bütünleşerek daha iyi hizmet vermeleri için motive etmektir dedi.

Daha sonra konuşan Akhisar Mustafa Kirazoğlu Devlet Hastanesi Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği başkanı Hasan Kirazoğlu, dernek olarak ek bina inşaatına da öncülük ettiklerini ve Akhisar’a 200 yataklı ek binanın kazandırılmasına vesile olduklarını belirtti. Hastaneye olan desteklerinin bundan sonra da süreceğini, daha önce olduğu gibi tıbbi cihaz eksiklerinin tamamlanması hususlarında çalışmayı sürdüreceklerini belirtti.

Ziyaret esnasında dernek yönetim kurulu tarafından Hastane Yöneticisi/Başhekim Op Dr Erol Karaca’ya ve baştabip yardımcısı Uzm Dr Ali Osman Çağlayan’a da yılın idarecisi plaketleri takdim edildi. Dernek yönetim kurulu başkanı Hasan Kirazoğlu tarafından başhekim Op Dr Erol Karaca’ya ve dernek yönetim kurulu üyeleri Gazeteci Kenan Molla ve işadamı Şerafettin Alkın tarafından baştabip yardımcısı Uzm Dr Ali Osman Çağlayan’a plaket verildi.

 

 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız