KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka DönerŞentürk Gayrimenkul

Sağlık

“Yılın Doktoru” Özel Akhisar Hastanesi’nde

“Yılın Doktoru” Özel Akhisar Hastanesi’nde

31 Ağustos 2015 Saat: 16:17
“Yılın Doktoru” Özel Akhisar Hastanesi’nde
“Yılın Doktoru” Özel Akhisar Hastanesi’nde
DAYIOĞLU KASABI

The Çınar Residence

Sezgin Ticaret Akhisar

Akhisar Haber - Prestige İnsaat Müeahhitliği

Şen Kardeşler Kasabi - Akhisar

“Yılın Doktoru” Özel Akhisar Hastanesi’nde
Haber Merkezi

‘Yaşam İçin Sağlık’ sloganıyla hizmetlerine hızla devam eden Özel Akhisar Hastanesi’nde Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Şebnem Şahin göreve başladı.

Hizmet vermeye başladığı günden bu yana ‘Hep daha iyisini hedefliyoruz’ anlayışını benimseyen ve deneyimli hekimleri ile Akhisar ve bölge halkının ihtiyaç duyduğu sağlık hizmetini kaliteli bir şekilde sunan Özel Akhisar Hastanesi, kadrosunu genişleterek 3. Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı ile hizmetlerine devam edecektir.

Özel Akhisar Hastanesine gelmesiyle ilgili konuşan Uzm. Dr. Şebnem Şahin, “Özel Akhisar Hastanesi ekibine katılmaktan dolayı çok mutluyum, burada tam da aile sıcaklığı diyebileceğimiz bir ortam mevcut. Ekip arkadaşlarımızla birlikte Akhisar ve bölge halkına en iyi hizmeti vermek için elimizden geleni yapacağız.” ifadelerini kullandı.

Şebnem ŞAHİN Kimdir?

 1981 yılında Elazığ’da doğan Uzm. Dr. Şebnem Şahin, Fırat Üniversitesi Tıp Fakültesi mezunudur. Uzmanlığını Celal Bayar Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı'nda tamamlayan Şebnem Şahin, Kayseri/Seriz Devlet Hastanesi’nde ve Hakkari Devlet Hastanesi’nde çalışmıştır. 2014 yılında Sağlık Bakanlığı tarafından Hakkari’de “Yılın Doktoru” seçilen Şahin,  Özel Akhisar Hastanesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Polikliniği'nde hizmet vermeye başlamıştır.  Şebnem Şahin; Çocuk sağlığı ve gelişim takibi, tüm çocuk hastalıkları, büyüme ve gelişme takibi, beslenme  ve  emzirme  danışmanlığı, prematüre bebek sorunları, doğumdan itibaren gerekli tüm takipler ve gerekli hallerde tedavileri, kronik çocukluk çağı hastalıkları, büyüme ve ergenlik sorunları,  metabolik kemik hastalıkları, sindirim sistemi yakınmaları, demir eksikliği ve B12 eksikliği anemisi, çocukluk çağı idrar yolları hastalıkları, yeni doğan hastalıkları (sarılık enfeksiyon vs.), yenidoğan tarama  testleri (işitme  testi, topuk kanı  ile  tarama  testi) ve yenidoğan bakımı alanlarında hizmet sunacaktır. 

Hasta memnuniyeti odaklı anlayışı ile kaliteli sağlık hizmetini hastalarına sunmaya özen gösteren Özel Akhisar Hastanesi, çok yakın zamanda faaliyete girecek olan ek hizmet binası ve hekim kadrosuna dahil edeceği güvenilir doktorları ile bu misyonunu geliştirmeye devam edecektir.

 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız