KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka DönerŞentürk Gayrimenkul

Güncel

Zabıtadan Bayram Denetimi

Zabıtadan Bayram Denetimi

1 Ekim 2014 Saat: 17:15
Zabıtadan Bayram Denetimi
Zabıtadan Bayram Denetimi
DAYIOĞLU KASABI

MANİSA Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı ekipleri, yaklaşan Kurban Bayramı öncesi vatandaşların huzurlu bir bayram geçirebilmeleri amacıyla çalışma başlattı. Vatandaşların huzurlu bir bayram geçirebilmeleri için görev başında olduklarını vurgulayan Zabıta Dairesi Başkanı Aydoğan İra, “Bayram süresince herhangi bir sorun yaşanmaması için denetimlerimizi sürdürüyoruz” dedi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı’na bağlı ekipler, Manisa genelinde inşaat alanları, kaldırım ve caddeleri denetledi. Vatandaşların bayram süresince rahat ve huzurlu bir bayram geçirmelerini amaçlayan ekipler, özellikle kaldırım işgalleri konusunda esnafa uyarılarda bulundu. İnşaat alanlarında tehlike teşkil edebilecek durumların önüne geçebilmek amacıyla bu alanlarda da denetimlerde bulunan ekipler, inşaat çalışmasını yürüten müteahhitlere, herhangi bir olumsuzluğa meydan vermemek için önlem almaları gerektiği konusunda uyarıda bulundu.

Her şey kontrol altında

Denetimler hakkında bilgi veren Manisa Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanı Aydoğan İra, “Geçtiğimiz hafta içinde Sağlık İşleri Dairesi Başkanımızla birlikte et entegre tesislerinde denetim yaptık. Biliyorsunuz orada kurban satış yerleri ve mezbaha var. Orada bizim üzerimize düşen denetimleri yaptık ve herhangi bir sıkıntı görmedik. Gayet temiz ve hijyenik şartlarda. Dışarıda da bariyer ve yön tabelaları konusunda yardımcı olduk. Herhangi bir sıkıntı yok. Elimizden gelen desteği orada sağlamaya çalışıyoruz. Bayram boyunca memur arkadaşlarımız da orada nöbette olacaklar. Şu aşamada herhangi bir aksaklık yok ve her şey kontrolümüz altında. Kesim yerleri konusunda da Büyükşehir Belediyesi olarak mezbahadan sorumluyuz. Daha önce kapalı pazaryerlerinin de sorumluluğu bizdeydi. Şimdi yeni kurulan ilçe belediyelerinin sorumluluğunda ama biz de kendi ekiplerimizi yönlendirerek, kesim esnasında herhangi bir sorun yaşanmaması için kontrollerimizi sürdürüyoruz” dedi.

Bayram süresince görev başındayız

İnşaat alanlarının denetimiyle ilgili çalışma başlattıklarını da belirten İra, “Kurban Bayramı vesilesiyle şehir içinde özellikle ana arterler üzerindeki inşaatların tehlike oluşturmaması için alınacak önlemleri arttırıyoruz. Bayram dolayısıyla yaya ve araç trafiğinin aksamaması için denetimlerimizi yaptık. Manisa’da herhangi bir sıkıntı görmüyoruz. Bayram süresince ekiplerimiz çalışmaya devam edecekler. Vatandaşlarımız tüm şikayetlerini 153 numaralı şikayet hattımıza bildirebilirler. Bu vesileyle Kurban Bayramı’nın tüm halkımıza, tüm Manisa’ya huzurlar getirmesini, sağlıklı günler getirmesini temenni ediyorum” diye konuştu.

 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız