KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka DönerŞentürk Gayrimenkul

Güncel

Zeytin Hasat’ına En Büyük Destek Akhisar Belediyesinden

Zeytin Hasat’ına En Büyük Destek Akhisar Belediyesinden

1 Eylül 2014 Saat: 12:08
Zeytin Hasat’ına En Büyük Destek Akhisar Belediyesinden
Zeytin Hasat’ına En Büyük Destek Akhisar Belediyesinden
DAYIOĞLU KASABI

30 Mart Yerel Seçimlerinden sonra mahalleye dönüştürülen köylere Akhisar Belediyesinden hizmet yağmaya devam ediyor. Akhisar Belediyesi zeytin üreticilerinin daha uygun şartlarda çalışmalarını sürdürmesi için 12 Milyon zeytin ağacıyla Türkiye'de ki sofralık zeytin üretiminin önemli bir miktarını tek başına karşılayan Akhisar'da hasat hazırlıklarına başladı.

Akhisar Belediyesi zeytin tarlalarının yoğun olduğu bölgelerde uzun zamandan bu yana yol tesviye çalışmalarına aralıksız olarak devam ediyordu. Bugüne kadar köy muhtarlıklarının gayretleriyle çok nadir olarak belirli bölgelerinin bakıma alınabildiği yollar artık Akhisar Belediyesinin hizmet kalitesiyle daha hızlı bir şekilde düzenleniyor.

Akhisar Belediyesine bağlı Kırsal Hizmetler Müdürlüğü bugüne kadar 70 köyün yollarında çalışmaların tamamlandığını vurguladı. Yol tesviye çalışmaların öncesinde tarla yollarının oldukça dar ve yol kenarlarında bulunan aşırı otlanmanın ulaşımı zorladığını fakat tesviye çalışmaları ile yolların genişleyerek temizlendiği belirtildi. Çalışmaların kısa süre içerisinde tamamlanacağını belirten Kırsal Hizmetler Müdürü Mehmet Tekin Belediye ‘’Başkanımız Salih Hızlı başkanlığı boyunca birçok köyü ziyaret etme fırsatını bulmuş, o günün şartlarında ellerinden geldiğince köylerimizi desteklemeye çalışmıştır. Fakat yerel seçimler sonrası köylerimizin de Akhisar Belediyesi hizmet ağına katılması ile beraber daha da güçlenen belediyemiz artık her köyümüze hizmetlerini en hızlı şekilde ulaştırabilecek imkâna kavuşmuştur. ‘’ diye konuştu.

 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız