KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka DönerŞentürk Gayrimenkul

Siyaset

Ziraat Odası’da, Özel Doğuş’a Emanet

Ziraat Odası’da, Özel Doğuş’a Emanet

6 Kasım 2015 Saat: 19:28
Ziraat Odası’da, Özel Doğuş’a Emanet
Ziraat Odası’da, Özel Doğuş’a Emanet
DAYIOĞLU KASABI

The Çınar Residence

Sezgin Ticaret Akhisar

Akhisar Haber - Prestige İnsaat Müeahhitliği

Şen Kardeşler Kasabi - Akhisar

Ziraat Odası’da, Özel Doğuş’a Emanet

Akhisar Metronom Haber Ajansı - MHA

Özel doğuş hastanesi Kurumsal tanıtım ve halkla ilişkiler Müdürü Yaşar Artar öncülüğündeki heyet'ten ziraat odası başkanlığına anlamlı ziyaret.

Ziyaretin amacının iki kurum arasında tanışma,  karşılıklı işbirliği, dayanışma ile bölge insanına sağlık hizmetinin verilmesinde kolaylaştırma etkenlerini faal hale getirmek olduğunu Ziraat Odasını ve faaliyetlerini yakından takip ettiklerini,  Ziraat Odasının emin ellerde olduğunu gördüklerini, “Akhisar Ziraat Odası, bölgenin en geniş tarım arazilerine sahip olan ilçemizde profesyonel çalışmalar yaparak çiftçiye öncülük edecek kabiliyete sahip olduğunu, zeytin üretim teşviki ile diğer tarımsal konularda da sürekli yeni arayışlar çiftçinin bilgilendirilmesi ve yönlendirilmesini görmekten memnunluk duyduklarını söyledi. 

Özel doğuş hastanesi Kur. Paz. ve halkla ilişkiler Müdürü Yaşar Artar ;"Ayrıca hastane hizmetlerinden ziraat odası üyelerinin imzalanan protokol çerçevesinde hizmet almaları kuruluş olarak bizleri onurlandırmıştır" dedi.

Ziraat Odası Başkanı Ahmet Akbuğa, odanın faaliyetleri konusunda bilgilendirmede bulunarak, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Gerek genel merkezimiz nezdinde gerek bakanlık nezdinde ve  gerek  tüm  bürokrasi nezdinde çiftçilerimizin  hak ve menfaatini savunduk   ve her zamanda savunmaya devam edeceğiz çiftçilerimizin refahı  için her zaman yanında olacağız ve olmaya da gayret edeceğiz, amacımız ilçemize, ilimize, bölgemize, ülkemize  hizmet etmek ,  Özel Doğuş Hastanesinin son ay'larda yönetim değişikliğine gidilerek yeni atılımlar yaptığını gerek basından gerekse kamuoyundan izlediklerini ve ilgiyle takip ettiklerini ifade etti.

İki kuruluş arasında imzalanan sağlıkta dayanışma destek amaçlı hizmet protokolüyle üyelerinin her alanda sağlık hizmetine daha kolay ulaşabileceklerinden son derece memnuniyet duyduklarını sözlerine ekledi. Birlikte yapılacak ortak etkinliklerin sayısını ve içeriğini arttırarak bölgemiz insanına daha anlamlı hizmetlerde bulunmanın onurunu birlikte paylaşma dileğinde bulundu.

Sözleşme protokolü imzasından sonra Ziraat Odası Başkanı Ahmet Akbuğa ve yönetim kurulu üyeleri ile, Özel doğuş hastanesi Kur. Paz. ve halkla ilişkiler Müdürü Yaşar Artar, Paz. Tem. Hilal Çetin,Medya sorumlusu Erkan Dursun olmak üzere kalıcı bir hatıra fotoğrafı çekildiler..

 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız