KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka DönerŞentürk Gayrimenkul

Siyaset

Kemal Kılıçdaroğlu Akhisar’da Toplu Açılış Törenine Katılacak

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bir takım ziyaretleri kapsamında geleceği Manisa’da Akhisar Belediyesinin toplu açılış törenine katılacak

22 Mart 2022 Saat: 11:54
Kemal Kılıçdaroğlu Akhisar’da Toplu Açılış Törenine Katılacak
Kemal Kılıçdaroğlu Akhisar’da Toplu Açılış Törenine Katılacak
DAYIOĞLU KASABI

Sezgin Ticaret Akhisar

Akhisar AKM Alışveriş Merkezi

Kemal Kılıçdaroğlu Akhisar’da Toplu Açılış Törenine Katılacak

Haber Merkezi

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bir takım ziyaretleri kapsamında geleceği Manisa’da Akhisar Belediyesinin toplu açılış törenine katılacak. Toplu açılış törenin 31 Mart 2022 Perşembe günü olacağı planlanıyor.

Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu’nun göreve gelmesinin ardından 3 yılda hayata geçirilen projelerin toplu açılış törenin de yapılacağı bildirildi. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da hem Başkan Besim Dutlulu’yu ziyaret ederek görüşmeler gerçekleştirecek hem de projelerin toplu açılış törenine katılacak.

Konu ile ilgili sosyal medya hesabından açıklama yapan CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut, “Manisa Akhisar'da Belediye Başkanımız Besim Dutlulu ile bir araya geldik, halkımızla buluştuk. Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun ziyaretiyle ilgili çalışmalarımızı ele aldık” dedi.

CHP İzmir Milletvekili Ednan Arslan ise yaptığı açıklamada, “Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun Manisa ziyareti öncesi Akhisar Belediyemizi ziyaret ettik. Çalışkan Belediye Başkanımız Besim Dutlulu’dan yapılan hizmetler ile ilgili bilgi aldık. Belediye Başkanımıza misafirperverliği için teşekkür ediyorum” dedi.

CHP Balıkesir Milletvekili Ensar Aytekin ise, “Manisa programımız kapsamında Akhisar'dayız. Heyetimiz, İl Başkanımız, İlçe Başkanımız ve Akhisar Belediye Başkanımız Besim Dutlulu ile birlikte Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun yapacağı programın detayları üzerine değerlendirmelerde bulunduk” dedi.

CHP Manisa Milletvekili Bekir Başevirgen, “Heyetimizle birlikte Akhisar Belediye Başkanı ile bir araya gelerek, Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu'nun Manisa ziyaretinde açılışını yapacağı yerleri gezdik” dedi.

CHP Adıyaman Milletvekili Abdurrahman Tutdere, “Manisa programımız kapsamında milletvekili arkadaşlarımız ve parti örgütlerimizle birlikte Akhisar Belediye Başkanımız ile bir araya gelerek Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun programıyla ilgili değerlendirmelerde bulunduk” dedi.

CHP Afyonkarahisar Milletvekili Burcu Köksal, “Manisa Akhisarda Milletvekillerimiz Akhisar Belediye Başkanımız ve ilçe başkanımız ile birlikte Kadın Emeği ve Sanat Sokağını ziyaret ettik” dedi.










 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız