KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka DönerŞentürk Gayrimenkul

Güncel

KIRKAĞAÇLI ÖĞRENCİLERDEN SERGİ VE LOKMA HAYRI

Kırkağaçlı öğrenciler, Soma’da meydana gelen faciada hayatını kaybeden maden şehitleri için sergi ve lokma hayrı düzenledi. Kırkağaç Bakır Atatürk Hilmi Bakırlı İlköğretim Okulu tarafından düzenlenen

31 Mayıs 2014 Saat: 09:21
KIRKAĞAÇLI ÖĞRENCİLERDEN SERGİ VE LOKMA HAYRI
KIRKAĞAÇLI ÖĞRENCİLERDEN SERGİ VE LOKMA HAYRI
DAYIOĞLU KASABI

Kırkağaçlı öğrenciler, Soma’da meydana gelen faciada hayatını kaybeden maden şehitleri için sergi ve lokma hayrı düzenledi. Kırkağaç Bakır Atatürk Hilmi Bakırlı İlköğretim Okulu tarafından düzenlenen lokma hayrı, resim ve el işi sergisi ilgi gördü. Sergi açılışına Kırkağaç Belediye Başkanı Yaşar İsmail Gedüz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Adem Yalçınkaya, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Açılış kurdelesini Gedüz ve Yalçınkaya birlikte kesti. Sergiyi gezen protokol daha sonra lokma hayrına katıldı. Kırkağaç Bakır Atatürk Hilmi Bakırlı eğitim kurumu öğrencileri, maden şehitlerini anlatan resimlerin yanında birbirinden güzel el işleriyle de sergiye renk kattı.
Kırkağaç Bakır Atatürk Hilmi Bakırlı Eğitim Kurumları Müdürü Şaban Lenk şöyle konuştu: “Kırkağaç Bakır Atatürk Hilmi Bakırlı İlköğretim Okulu ve okul aile birliği olarak Soma’da meydana gelen maden faciasında vefat edenler için lokma hayrı yapmak istedik. Biz de elimizden geldiğince bir hayırda bulunmak istedik. Bütün öğrencilerimiz, velilerimiz bunda katkıda bulundular. Öğrencilerimiz bu etkinlikler için resim, teknoloji tasarım anlamında etkinlik yaptı. Sergimize ve lokma hayrımıza katılan herkese çok teşekkür ederim.”
Kırkağaç Bakır Atatürk Hilmi Bakırlı İlköğretim Okulu 7.sınıf öğrencilerinden Saniye Çulha ve Gülben Değerli de Soma’da meydana gelen maden faciasından dolayı çok üzgün olduklarını söylerken, şehit yakınlarına başsağlığı diledi.

 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız