KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka DönerŞentürk Gayrimenkul

Güncel

Madenci Çocukları Karnelerini Alıp Babalarına Koştular

Madenci Çocukları Karnelerini Alıp Babalarına Koştular

14 Haziran 2014 Saat: 10:48
Madenci Çocukları Karnelerini Alıp Babalarına Koştular
Madenci Çocukları Karnelerini Alıp Babalarına Koştular
DAYIOĞLU KASABI

Manisa’nın Soma ilçesinde 13 Mayıs’ta yaşanan maden faciasında babalarını kaybeden madenci çocukları karnelerini aldıkları gibi babalarının mezarlarına getirdiler.

Soma Cumhuriyet İlkoukulu öğrencileri 8 yaşındaki Rüveyda Çoban, ağabeyi 11 yaşındaki Talha Çoban, Mehmet Akif Ersoy ortaokulu 8'inci sınıf öğrencisi Enis İlçi ve 5'inci sınıf öğrencisi kardeşi Sinem İlçi karnelerini alır almaz Soma Belediye Mezarlığı içinde bulunan Maden şehitliğinde yatan babalarına getirdiler.
Duygu dolu anların yaşandığı ziyarette, gözyaşları içinde duygularını anlatan Çoban kardeşlerin anneleri Güllü Çoban eşi Kemal Çoban’ı kaybetmiş olmanın acısını yaşadıklarını anlattı. Güllü Çoban, “Keşke bunlar yaşanmasaydı ama yaşandı. Sadece benim değil Allah herkese sabır versin. Hiç beklenmedik bir anda oldu” dedi.

“Tarifi olmayan bir acı, keşke o da yanımızda olsaydı” diyen Güllü Çoban, “Kızım üçüncü sınıfa geçti, oğlumda bu sene ilkokulu bitirdi seneye ortaokula başlayacak. İnşaallah okurlar da babaları gibi olmazlar” dedi.
Güllü Çoban, çocuklarım babalarının kabrini ziyaret edip dua etmek istediklerini ve karnelerini babalarına getirdiklerini söyledi.
Karne sevincini buruk yaşayan maden şehidi çocuklarından biri olan Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu 8’inci sınıf öğrencisi Enis İlçi de babasının mezarına karnesini getirenler arasında yer aldı.

Maden şehidi Şaban İlçi'nin İngilizce öğretmeni olmak isteyen oğlu Enis İlçi babasına iyi bir karne için söz verdiğini ve sözünü yerine getirmiş olmanın mutluluğunu yaşadığını anlattı. Annesi Aynur İlçi ve kardeşi Sinem İlçi ile babasının kabrini ziyaret eden Enis İlçi, "Babama hep söz verirdim derslerimde iyi olacağıma dair. Sözümü tuttum ve takdir belgesi aldım. Babama getirdim hemen, Konuşacak bir şey bulamıyorum" dedi.
Takdir alan Enis İlçi ve teşekkür alan kardeşi Sinem İlçi karnelerini ve belgelerini babalarının mezarına bırakarak dua ettiler.

 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız