KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka DönerŞentürk Gayrimenkul

Güncel

MANİSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNDEN HAYIR YEMEKLERİNE ÇORBA DESTEĞİ

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Şehzadeler İlçesine bağlı Çaltepe ve Tepecik mahallelerinde her yıl geleneksel olarak düzenlenen hayır yemeklerine destek verdi. Hayır yemeklerinde vatandaşlara çorba ikr

1 Haziran 2014 Saat: 14:15
MANİSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNDEN HAYIR YEMEKLERİNE ÇORBA DESTEĞİ
MANİSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNDEN HAYIR YEMEKLERİNE ÇORBA DESTEĞİ
DAYIOĞLU KASABI

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Şehzadeler İlçesine bağlı Çaltepe ve Tepecik mahallelerinde her yıl geleneksel olarak düzenlenen hayır yemeklerine destek verdi. Hayır yemeklerinde vatandaşlara çorba ikramında bulunulurken, yemeğe katılan vatandaşlar uygulamadan duydukları memnuniyeti ifade etti.
Her yıl Çaltepe ve Tepecik Mahallelerine geleneksel olarak düzenlenen hayır yemeğine bu yıl Manisa Büyükşehir Belediyesi’de destek verdi. Manisa Büyükşehir Belediyesi’ne ait çorba araçları, köylere giderek hayır yemeğine katılan vatandaşlara çorba ikramında bulundu. Gencinden yaşlısına birçok vatandaş, ikram edilen çorbalardan alırken, uygulama nedeniyle Manisa Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti. Şehzadeler İlçesine bağlı Çaltepe ve Tepecik Mahallelerinde düzenlenen hayır yemeklerinde, Soma’da hayatını kaybeden maden işçileri de unutulmadı. Hayatını kaybeden maden şehitleri için dualar okunurken, geride kalanlara sabır temennilerinde bulunuldu. Uygulamanın bundan sonraki süreçlerde de devam edeceğini ifade eden Manisa Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu, “Bilindiği üzere bu uygulamamız kentimizin değişik noktalarında sürekli devam ediyor. Büyükşehir kapsamında köyden mahalleye dönüşen Çaltepe ve Tepecik Mahallelerinde düzenlenen hayır yemeklerinde de vatandaşlarımıza çorba ikramında bulunduk. Talep gelmesi halinde il genelinde de bu uygulamayı sürekli hale getirmek istiyoruz” dedi.

 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız