KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka DönerŞentürk Gayrimenkul

Siyaset

Manisa Kararını Verdi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Manisa mitingi müjdeler kervanına döndü. Esnafa yönelik ÖTV müjdesi sevinçle karşılandı.

25 Nisan 2023 Saat: 12:25
Manisa Kararını Verdi
Manisa Kararını Verdi
DAYIOĞLU KASABI

Sezgin Ticaret Akhisar

Akhisar AKM Alışveriş Merkezi

Manisa Kararını Verdi

Haber Merkezi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Manisa mitingi müjdeler kervanına döndü. Esnafa yönelik ÖTV müjdesi sevinçle karşılandı. AK Parti Manisa 1. Sıra Milletvekili Adayı Bahadır Nahit Yenişehirlioğlu "Cumhuriyet Meydanı tarihi bir mitinge ev sahipliği yaptı. Büyük bir coşku ile meydanı dolduran Manisa, herkesin gördüğü gibi kararını çoktan verdi. Türkiye Yüzyılı, Manisa'dan başlıyor. Manisalılara canı kalbimle teşekkür ediyorum" dedi. 

Payitaht Abdülhamid dizisinde Tahsin Paşa rolü ile hafızalara kazınan AK Parti Manisa Milletvekili Adayı Bahadır Nahit Yenişehirlioğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Manisa mitingiyle "Türkiye Yüzyılı" döneminin başladığını söyledi. AK Parti hükümeti döneminde Manisa'ya 96 milyar liralık yatırım gerçekleştiğine dikkat çeken Yenişehirlioğlu "Manisa, Cumhurbaşkanımız Erdoğan'ı büyük bir coşku, büyük bir sevinçle karşıladı. Meydanda adeta adım atacak yer kalmadı. Böylesine sevgi elbette karşılıksız değil. Manisa'nın Erdoğan sevgisi gibi   Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın da büyük bir Manisa sevgisi var. Bunu her fırsatta gösteriyor. Müjdeleri de bu yüzden Manisa'da açıkladı" dedi.

Müjdeler arasında Manisa'da 4 bin 100 yeni konut inşa edileceğini, 18 bin konutluk altyapısı hazır arsa verileceğini, önümüzdeki dönemde Demirci, Köprübaşı, Sarıgöl ve Selendi'ye doğal gaz arzını sağlanacağını belirten Yenişehirlioğlu, "Cumhurbaşkanımız, esnafımıza ise can suyu olacak bir müjde verdi. Buna göre şehir içi taksi, dolmuş, minibüs, midibüs, otobüs, çekici işletmeciliği, kamyonla ticari yük taşımacılığı yapan esnafımız da aynı cins taşıtlarını yenilerken ÖTV ödemeyecek" diye konuştu.

AK Parti Manisa 1. Sıra Milletvekili Adayı Bahadır Nahit Yenişehirlioğlu "14 Mayıs'tan sonra Türkiye Yüzyılı'nı, Manisa ile birlikte inşa edeceğiz. Bu konuda Manisa çoktan kararını verdi. Seçim gününe kadar durup dinlenmeden çalışmaya devam edeceğiz. Mitingimize katılan, tüm Manisalılara canı gönülden teşekkür ediyorum" dedi.

 













 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız