KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka DönerŞentürk Gayrimenkul

Eğitim

MANİSA'YA BİR FAKÜLTE DAHA

MANİSA'YA BİR FAKÜLTE DAHA

12 Aralık 2012 Saat: 13:24
MANİSA'YA BİR FAKÜLTE DAHA
MANİSA'YA BİR FAKÜLTE DAHA
DAYIOĞLU KASABI

Celal Bayar Üniversitesi’ne (CBÜ) bağlı olarak Salihli Meslek Yüksek Okulu kampus alanı içerisinde açılması planlanan Toplum ve İnsan Kaynakları Fakültesi binasının temeli atıldı.
Temel atma töreninde konuşan Salihli Üniversite Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Hüsnü Tuğrul, “Salihli’nin kalkınması ve gelişmesinde önemli bir rol üstelenecek olan fakültemiz için bugün ilk adımı attık. Özellikle hayırsever vatandaşlarımızın ve Salihli halkının destekleri ile oluşturduğumuz bütçe ile fakülte binası bir an önce tamamlanacak. 8 ay içerisinde kaba inşaatını bitirmeyi planladığımız fakülte inşaatı en geç 2014-2015 eğitim öğretim yılına yetişecek. Salihli’nin sosyal ve kültürel yapısını olumlu katkılar sağlayacak olan bu projeye ilçe halkının bugün olduğu gibi bundan sonra da destek olmaya devam edeceklerine inanıyorum” dedi.

RESMİ TEMEL ATMA TÖRENİ OCAK AYINDA YAPILACAK
Tuğrul, sözlerine şöyle devam etti: “Aralık ayı içerisinde yapmayı planladığımız temel atma törenimiz gerek Manisa Valimiz Halil İbrahim Daşöz, gerekse milletvekillerimizin ve bakanlarımızın programlarına yetişmemesi nedeniyle ertelenmişti. Fakülte binasının temel çalışmalarına bir an önce başlanabilmesi için bugün temel kendi aramızda temel atma töreni düzenledik. Ocak ayı içerisinde yapılacak olan program kapsamında resmi temel atma töreni de gerçekleştirilecek. Bir aksilik olmazsa törene başta Kadın ve Aileden Sorumlu Devlet Bakanı Fatma Şahin ile devlet büyüklerimiz katılacak.”

1.6 MİLYON LİRAYA MAL OLACAK
Tuğrul açıklamasında, “Bir süre önce gerçekleştirdiğimiz ihaleyi Adım İnşaat Firması kazandı. 1 milyon 650 bin TL’ye binamızın kaba inşaatı bitecek. Salihli olarak çıktığımız bu yolda çok önemli bir virajı daha başarıyla geçmiş bulunuyoruz. Şuanda öğrencilerin hizmetinde olan Celal Bayar Üniversitesi Salihli Meslek Yüksek Okulu binasını da o dönemde Salihli halkı kendi paraları ile yapmıştı. Hayırsever Salihli halkı yine elini taşın altına koydu ve imkansızı başardı” dedi.

 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız