KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka DönerŞentürk Gayrimenkul

Siyaset

Memleket Partisi Milletvekili adayı Fidel Okan Akhisar’ı ziyaret etti

Memleket Partisi Milletvekili adayı Fidel Okan seçim ziyaretleri nedeniyle Akhisar ilçe teşkilatının Muhtarlarla düzenlediği öğle yemeğinde buluştu.

8 Mayıs 2023 Saat: 17:47
Memleket Partisi Milletvekili adayı Fidel Okan Akhisar’ı ziyaret etti
Memleket Partisi Milletvekili adayı Fidel Okan Akhisar’ı ziyaret etti
DAYIOĞLU KASABI

Sezgin Ticaret Akhisar

Akhisar AKM Alışveriş Merkezi

Memleket Partisi Milletvekili adayı Fidel Okan Akhisar’ı ziyaret etti

Metronom Haber Ajansı - MHA

Memleket Partisi Milletvekili adayı Fidel Okan seçim ziyaretleri nedeniyle Akhisar ilçe teşkilatının Muhtarlarla düzenlediği öğle yemeğinde buluştu. Memleket Partisi Akhisar İlçe başkanı Alattin Ongun ve yönetim kurulu üyeleri, Akhisarlı muhtarla Gürlüoğlu Cafe’de verdiği öğle yemeğin buluştu. Gürlüoğlu Cafe’de verilen öğle yemeğine Memleket Partisi Manisa Milletvekili adayları Av. Fidel Okan ve Gökhan Duvan, Muhtarlar Dernek başkanı İhsan Gümüş, Muhtarlar ve yerel basın mensupları katıldı.

Yemekte konuşan Manisa Milletvekili adayı Gökhan Duvan;”Davetimize icabet ettiğiniz için hepinize çok teşekkür ediyorum. Bugünkü yemeğimizin anlamı seçimlere kısa bir süre kaldı sizlere kendimizi tanıtmak bu anlamda sizlerle yemek organizasyonunda buluşmak istedik. Memleket Partisi Manisa yedinci sıra milletvekili adayıyım ismim Gökhan Duvan, Akhisarlıyım çoğu muhtarımızla birlikte görüşüyoruz hepimiz tanıyoruz. Desteklerinizi bekliyoruz Memleket Partisi olarak inşallah bu seçimlerde güzel oy alıp iktidar olmayı planlıyoruz. Sizlerden desteklerinizi bekliyoruz” dedi.

Yemekte konuşan Manisa Milletvekili adayı Av. Fidel Okan;” Aynı zamanda milletvekili adayımız olan Gökhan kardeşimiz ilçe başkanıydı. Burada da güzel çalışmalar yürütüyor. En başarılı ilçe başkanlarımızdan bir tanesi böyle bir organizasyondan bahsetti bizler de gelip sizlere tanışalım görüşelim istedik sorunlarınız varsa dinleyelim istedik. Klasik bir seçim çalışması yapıp buradan sizlerden oy istemek çok kolay bunu her siyasetçi her seçim döneminde yapıyor. Sonrasında da seçimden sonra uzun süre unutuluyor bir sonraki seçimde tekrar hatırlanıyorsunuz. Ben hayatım boyunca herhangi bir siyasi partinin üyesi olmadım ilk üye olduğum siyasi parti Memleket Partisi Muharrem Bey ile birlikte çalışmalar yürütüyoruz. Bize seçim çalışmaları için geliyorsunuz bizi unutuyorsunuz dediklerinde bizim ilk çalışmamız ilk seçimimiz diye cevap veriyoruz. Katıldığımız herhangi bir seçim şu ana kadar yok. Türkiye kutuplaşan bir siyasi atmosfer oluştu. Biz Memleket Partisi olarak seçim stratejisine ve programımızı belirlerken iki kutup arasında sıkışanları üçüncü bir yol var ikisine de karşı olan üçüncü bir yol var noktasından hareketle siyasi oluşumu tamamladık ve üçüncü yol hareketi olarak devam ediyoruz. Manisa’da da gerçekten çok sıcak bir ilgiyle karşılandık. Akhisar Turgutlu Salihli Soma partiye bir teveccüh oldu. İnsanların merak ettiklerini oy vermeyecek olsa bile sempati ile yaklaştıklarını gözlemledik. Bu noktada inanıyoruz ki olumlu bir neticeli sonuç alırız sonrasında ilçe başkanlarımızla birlikte Manisa’ya hizmet etmekten onur duyarız. Buradaki insanların sıcaklığı samimiyeti bizleri çok etkiledi. İlçelerin farklı sıkıntıları var. Bunların bir kısmı iktidar tarafından çözülebilir bir kısmı ise milletvekillerinin çabası ile ortadan kaldırılabilir. En azından büyük ölçüde kaldırılabilir. Dolayısıyla herhangi bir şekilde ülkede seçim barajını aşabilirsek ve mecliste temsil edebilirsek buradan da vekillerimiz çıkarsa ben netice itibari ile bunun sorumluluğu olan neyse bunu sonuna kadar yerine getireceğimi söylüyorum. Hepinize katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyorum” dedi.















 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız