KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka DönerŞentürk Gayrimenkul

Eğitim

Mesleki Eğitim İşbirliği Protokolleri Devam Ediyor

Mesleki ve Teknik Eğitim Usta Öğreticilik ve Ustalık Telafi Programı çerçevesinde İş Birliği Protokolü Akhisar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile Kervan Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş ve Uçantay Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş arasında imzala

3 Kasım 2022 Saat: 09:45
Mesleki Eğitim İşbirliği Protokolleri Devam Ediyor
Mesleki Eğitim İşbirliği Protokolleri Devam Ediyor
DAYIOĞLU KASABI

Sezgin Ticaret Akhisar

Akhisar AKM Alışveriş Merkezi

Mesleki Eğitim İşbirliği Protokolleri Devam Ediyor

Haber Merkezi - MHA

Mesleki ve Teknik Eğitim Usta Öğreticilik ve Ustalık Telafi Programı çerçevesinde İş Birliği Protokolü Akhisar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile Kervan Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş ve Uçantay Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş arasında imzalandı. Akhisar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nde düzenlenen protokol imza törenine Kervan Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş Akhisar Koordinasyon Müdürü Mustafa Kara, Uçantay Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş Fabrika Müdürü Ömer Türker, Mesleki İnsan Kaynakları Yöneticileri Sadettin Temiz ve Hüseyin ERGİN katıldı. Bu tür programların sağladığı avantaj nitelikli istihdamın arttırılmasıdır.

Aynı zamanda hayat boyu öğrenme amacını desteklemesidir. Gerek genç kuşaklar gerekse de yetişkinler hayatları boyunca öğrenime katılmakta ancak kazanılan yeterlilikler sadece resmi eğitim kurumlarından alınan belgeler ile görünür hale gelmektedir. Ustalık Telafi Programının Milli Eğitim Bakanlığımızca Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü’ne bağlı Mesleki ve Teknik Ortaöğretim Kurumlarımızda belirlenen, Mesleki Eğitim Merkezi Ustalık Telafi Çerçeve Öğretim Programını başarı ile bitirenlere ustalık belgesi verilmesini sağlayan planlı, süreli bir programdır. Programa katılan öğrencilerimizin, mesleki deneyim edinmeleri ve teorik eğitimlerini almaları, lise ve üzeri çalışan personelin iş yetkinliğinin artırılması, yeteneklerini geliştirmesi, mesleki deneyim elde etmesi amaçlanır.

İmzalanan bu protokol ile “Ustalık Telafi Programı” kapsamında mevcut çalışanlara çalıştıkları alanlarında ustalık belgesi kazandırması amacıyla 780’e yakın öğrencimiz daha imzalanan protokolle bu programdan yararlanacaktır. Eğitim takipleri Zeynep Gülin Öngör Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından yapılacak olup, çalışanların da işletmelerinde eğitimlerine devam edeceklerdir. Emeği geçen tüm yetkililere ve meslektaşlarımıza teşekkür ediyorum.




 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız