KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka DönerŞentürk Gayrimenkul

AkhisarSpor

Mikail Kaplan, Akhisarspor Tesislerini Ziyaret Etti

Mikail Kaplan ve beraberindeki heyet, hakimin verdiği özel izinle Yılmaz Atabarut Tesislerini ziyaret ederek açıklamalarda bulundu.

5 Ağustos 2022 Saat: 12:54
Mikail Kaplan, Akhisarspor Tesislerini Ziyaret Etti
Mikail Kaplan, Akhisarspor Tesislerini Ziyaret Etti
DAYIOĞLU KASABI

Sezgin Ticaret Akhisar

Akhisar AKM Alışveriş Merkezi

Mikail Kaplan, Akhisarspor Tesislerini Ziyaret Etti Metronom

Haber Ajansı-MHA

TFF 3. Lig ekiplerinden Akhisarspor’da genel kurul kararının iptal edilmesinin ardından başkan adayı Mikail Kaplan ve beraberindeki heyet, hakimin verdiği özel izinle Yılmaz Atabarut Tesislerini ziyaret ederek açıklamalarda bulundu.

Saat 17.00’de Akhisarspor tesislerine gelen Mikail Kaplan: “Bütün yetkiyi Ömer Özen’e verdik. Oyunculara ne gerekirse ben karşılayıp ele alıyorum. Ne gerekiyorsa yapacağım. Ömer Bey’in benim tarafımdan yetkilidir. Her söylediği şey de doğrudur. Benim tarafımdan yetkisi vardır” dedi.

Ömer Özen yaptığı açıklamada: “Daha önce Halil İbrahim Doğan ile konuşup biz takımın her ihtiyacını karşılayamaya hazırız diye söylemiştik. Biz şu anda transfer çalışmalarının çoğunu yaptık. Oyuncular şu anda kendi kulüplerinde antrenman yapıyor. Zamanı geldiğinde bayrak bize teslim edildiğinde oyuncular buraya gelip çalışma yapacak. Üye yapma sorunu var şu anda Akhisar halkı üye değil. İstanbul’dan 249 kişi bir kişinin emri ile üye olmuş. Üyelik açılana kadar, istinaf mahkemesinden karar geldiği gün Mikail Başkanımız seçime gelip Halil İbrahim Doğan’ın verdiği kararla biz bu seçime gireceğiz.

Şu anda süreç bizim lehimize değil de Akhisar lehine devam ediyor. 5-10 gün içinde bu problemler kalkacak ve eğer Akhisar halkı bize bu bayrağı verirse biz Mikail Bey önderliğinde hazırız. Futbolcuların bazı alacaklarını Mikail başkan geldiği gün bu alacaklar kapanacak. Mevcut olan futbolcuların sözleşmelerinde iyileştirme yapılacak. Bizden istenen bir para var. Bizler bu paranın o arkadaşlar tarafından harcanmadığına inanıyoruz. Bizden istenen parayı biz altyapıya harcayacağımızı söz veriyoruz. Onlara vermeyeceğiz ama onların adına altyapıya harcayacağız. İsmail Hocaoğlu beni arayıp oturun anlaşın ben onlardan tarafa değilim diyor. Biz Evren Özbey ile görüşme talebinde bulunduk. Bu kulübü bedavaya alacaklar diyor. Bu kulüpte bir şey yok ki. Buranın büyük bir borcu var ve istenen para astronomik bir rakam bu paraya gidip Süper Lig’den de takım alırız. Bu arkadaşlardan makul rakam gelse oturup konuşuruz. Mikail Bey’in Akhisar’a gönül sevgisi var. 1.5 senede 2 tane lig düşüldü. Gelin Özbey kardeşler bu parayı Akhisar’a bağışlayalım bu para Akhisarspor’un cebine girsin. Futbolcu arkadaşlarımızın cebine girsin.

Halil İbrahim Doğan: “Akhisarspor için çoluğumun çocuğumun rızkını Akhisarspor’a vermiş biri olarak biz görevimizi yaptık. Öyle bir durumdayız ki Akhisarspor’un kayyum olayından dolayı mahkemenin bizi kayyum ataması görevi verildi. Biz de görevden kaçmadan bu kulübü genel kurula götürmek için görevlendirildik. Üye kaydı yapmamak ve silmemek kaydıyla ve her iki haftada mahkemeye rapor vermek kaydıyla görevi aldık. Takımın durumunu bilerek maçlara geç kalmamak için Bayram Ali Kaya’nın antrenörlüğünde antrenmanlara başladık. Akhisarlı arkadaşlarımızdan Pazarcılar Odası ve Kahveciler Odasından gıda temin ederek bu kulübü bu günlere getirdik. Genel kurul kararı almıştık ama bu kararı mahkeme durdurdu ve bizim görevimizi de elimizden almış oldu. Mahkemeden çıkan karara saygı duyarak bugün itibariyle görevden ayrıldık. Özbey’lerin veya başkasının adamı değiliz. Akhisarspor’un menfaatleri için ne gerekiyorsa yapıyoruz. Mikail Bey’i kapıyı ben açmıyor gibi bir algı oluştu ama benim bir yetkim yok. Mahkeme de bunu söyledi. Bu kapı hakimin verdiği karar ile açıldı. Benim için Akhisarspor’un menfaatleri önemlidir. Şimdiye kadar Özbey’lerin çekleri bizi sıkıştırdı ama hepsini ödediler” dedi.

Avukat Sezer Baylan ise: “Ağustos’ta alınan genel kurul tedbiren durduruldu. Kayyumların yetkisi de geçici olarak durduruldu. 15 gün sonra kayyumlar tekrar görevine devam edecek. Seçime yine kayyum heyeti götürecek” dedi.






























































 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız