KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka DönerŞentürk Gayrimenkul

Siyaset

Millet İttifakı Adayları Akhisar’da Buluştu

Cumhuriyet Halk Partisi Grup Başkan Vekilimiz Özgür Özel, Manisa Milletvekilimiz Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu, Milletvekili Adayımız Selma Aliye Kavaf, Akhisar Belediye Başkanımız Besim Dutlulu, ve Millet İttifakı İl-İlçe Başkanları Uğur Mu

12 Mayıs 2023 Saat: 10:41
Millet İttifakı Adayları Akhisar’da Buluştu
Millet İttifakı Adayları Akhisar’da Buluştu
DAYIOĞLU KASABI

Sezgin Ticaret Akhisar

Akhisar AKM Alışveriş Merkezi

Millet İttifakı Adayları Akhisar’da Buluştu

Haber Merkezi - MHA

Cumhuriyet Halk Partisi Grup Başkan Vekilimiz Özgür Özel, Manisa Milletvekilimiz Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu, Milletvekili Adayımız Selma Aliye Kavaf, Akhisar Belediye Başkanımız Besim Dutlulu, İlçe Başkanımız Umut Çavuş ve Millet İttifakı İl-İlçe Başkanları Uğur Mumcu Kültür Merkezi önünde siz değerli hemşerilerimiz ile buluştu.

85 MİLYONUNUN CUMHURBAŞKANI BU ÜLKEDEKİ BARIŞIN, HUZURUN TEMİNATI MİLLET İTTİFAKININ CUMHURBAŞKANI ADAYI KEMAL KILIÇDAROĞLU’NUN YANINDA OLACAĞIZ

Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Umut Çavuş “14 Mayısta her birimiz bir taraf olacağız ya diktatörlükten yana taraf olacağız ya demokrasiden yana taraf olacağız. Beşli çetelerin, haramilerin yanında olacağız ya da hiçbir çocuğun yatağa aç girmediği ne ezenin olduğu ne de ezilenin olduğu bir düzenden taraf olacağız. Keşke yunan kazansaydı diyen fesli Kadirlerin, altıncı filoya secde edenlerin veya tam bağımsız bir Türkiye uğruna darağacı’nda can veren üç fidan’ın yanında taraf olacağız. Kendisine oy vermeyen herkese vatan haini terörist ilan eden, kendisini tek başına millet, tek başına devlet, tek başına yargı, tek başına yürütme, tek başına yasatma olarak gören Recep Tayip Erdoğan’ın yanında taraf olacağız ya da tüm toplumu kucaklayan 85 milyonun Cumhurbaşkanı bu ülkedeki barışın, huzurun teminatı millet ittifakının Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun yanında olacağız.” diyerek millet ittifakı’nın neden seçilmesi gerektiği hakkında hemşerilerimize seslendi.

AKHİSAR ARTIK İKTİDAR BELEDİYESİ OLSUN

Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu “Göreve geldiğimizde bir felsefemiz oldu insan ayırmadık. O bizden bu bizden değil demedik, bu köy bize oy verdi bu köy bize oy vermedi demedik, o muhtar iyidr bu muhtar iyi değildir demedik, sokak sokak, kişi kişi her siyasi görüşten herkese hizmet ettik, eşit davrandık adaletli davrandık. İşte bugün birbirinden farklı 6 siyasi parti hepsi farklı ideolojilere sahip ama sadece bir şey için birleştiler daha özgür daha demokratik daha zengin bir Türkiye için birleştiler, sizlerin desteğiyle başaracaklar” diyerek sözlerine devam etti. “Muhalefet belediyesi olmak kolay değil. Çok engellemeler yaşadık, elimizi kolumuzu bağladılar, krediler alamadık, devlet bankaları oran bile vermediler zor günler yaşadık ama hep hizmet odaklı olduk. Seçime kaldı 3 gün sizlerden bugün çok özel bir destek istiyorum. Sizlerde destek verin Akhisar için destek verin, bizim için destek verin, Akhisar Belediyesi için destek verin, Akhisar artık iktidar belediyesi olsun, hizmetler çoğalsın bizde rahat bir şekilde çalışalım” dedi.

CUMHURİYET HALK PARTİSİNİN HERHANGİ BİR TERÖR ÖRGÜTÜYLE AYNI CÜMLEDE YER ALMASINI HAKARET KABUL EDERİM

Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu konuşmasında Cumhur İttifak’ını hedef aldı. “Gençlerle konuşmalarımızda anladım ki gençlerimizin hayalleri çalınmış, gençlerimiz artık hayal kuramaz hale gelmiş ne yazık ki, Evlenmek, ev kurabilmek, ev alabilmek, araba sahibi olabilmek gibi bir hayalleri ne yazık ki kalmamış. Hemen hepsinde çareyi yurtdışına gidebilmekte arar hale gelmişler” diyerek sözlerine devam eden Bakırlıoğlu “Adalet ve Kalkınma Partisinin seçimler için vatandaşa bir şeyler söylemesi gerekir destek istemesi, oy isteyebilmesi için. Adalet ve Kalkınma Partisinin seçim bildirgesine baktım ne diyorlar diye 21 yıllık iktidar olan Adalet ve Kalkınma Partisi derki ‘Eğer bize oy verirseniz biz memlekete demokrasiyi getireceğiz’ diyor 21 yıldır demokrasiyi getirememişler bu memlekette demokrasi yok destek verin beş yıl daha verin bize demokrasi getirelim diyor. Adaleti getireceğiz diyorlar memlekete demek ki; memlekette adalet yok beş yıl daha bizlere verin biz iktidarda kalınca adaleti getireceğiz diyorlar. Dediklerinin en komiği ‘memlekete liyakatı getireceğiz, mülakatı kaldıracağız’ diyorlar. Mülakatı getiren sizlersiniz KPSS’de 85-90 puan alanları değil 50-60 alanları yerleştiren sizlersiniz bu memlekette adaletsizlik yapılırken aklın neredeydi”

diyerek sözlerine devam etti. AK Parti gençlerimize umut veremiyor vatandaşa bir şey söyleyemiyor, çocuklarımızın yatağa aç girmesi hakkında bir şey söyleyemiyor. Kıyma olmuş 350 lira, peynir olmuş 250 lira soğan olmuş 30 lira yiğit muhtaç olmuş kuru soğana Adalet ve Kalkınma Partisi bunlar hakkında bir şey söyleyemiyor. Tek yaptıkları şey hakaret etmek, türlü türlü iftiralarla hakaretlerle ve hatta küfrederek seçim kampanyası yürütmeye çalışıyorlar. ‘Bu ülkeyi kuran parti'nin Cumhuriyet Halk Partisi’nin milletvekiliyim benim partimin adının herhangi bir terör örgütüyle aynı cümle içerisinde yer almasını hakaret kabul ederim, bunu asla kabul etmiyoruz’ Memleketimiz zengin ancak iyi idare edilmiyor kaynaklar yanlış yerlere gönderiliyor. Ekmek herkese yetecekti aslında. Tarlaya karga dadandı, ambara fare, fırına hırsız, memlekete haramiler dadandı haramilerin saltanatını yıkacağız ve göreceksiniz 14 Mayıstan sonra her şey çok güzel olacak diyerek sözlerini bitirdi.

ZENGİNİN, KODAMANIN, KUR KORUMALI MEVDUATI VARSA BUNDAN SONRA GARİBANIN DA ALTIN KORUMALI SOSYAL YARDIMI VAR

Cumhuriyet Halk Partisi Grup Başkan Vekili Özgür Özel konuşmasında millet ittifakı vaatlerinden bahsetti, yoksulluğun önüne geçmek için hazırlanan ‘Altın Kart’ projesinin üzerinde durdu. Özgür Özel “2011 yılından beri Kemal Kılıçdaroğlu ayrımsız, eşit, ücretsiz sağlık hizmeti diyen bizler haklı çıkmışız. Herkese eşit vatandaşlık diyen bizler haklı çıkmışız. O günden beri hepsi birden diyorlar ki efendim 'Temel vatandaşlık geliri yapalım. Aile destekleri sigortası diyor, aile sigortası diyor, aile destekleri paketi diyor. O gündür bu gündür söylüyor. Biraz daha kolay anlatıyoruz, kolay anlaşılır bir hale getirdik. Bu daha kolay anlatılır, daha kolay anlaşılır ve uygulanacak sistemin adı 'Altın Kart.' Yani bir ailede bir asgari ücretli yoksa onun maaşını asgari ücrete tamamlayacağız ya onu tamamlarken onu altın kartla yapacağız. Asgari ücret eriyor, altın erimiyor. Bir ailede hiç gelir yoksa altın kartına bir tam Cumhuriyet altını her ay. Eğer yarımsa 4 bin lira kazanıyorsa bir yarım altın. Biraz eksik kalıyorsa bir çeyrek altın. Her yoksul aileye ama çeyrek, ama yarım, ama tam bir altını bu karta yatırarak, biz ülkede ezik domatesle, çürük biberle, yumurtasız menemen dönemini, birinin başkalarına el açmasını ve bu ayıbı bütün vatandaşların taşımasını ortadan kaldırıyoruz. Hani asgari ücret diyoruz ya. Eğer asgari ücret yüksekse oraya tamamlarız. Altın yüksekse altına tamamlanacak. Tanıdık geldi mi Kur korumalı mevduat var ya. Yani zenginler parasını koyuyor faizi alıyor ama dolar yükseldiyse dolar alıyor. Zenginin, kodamanın, kur korumalı mevduatı varsa bundan sonra garibanın da altın korumalı sosyal yardımı var” diyerek sözlerini sonlandırdı.

Bahar geliyor çok yakın haydi Akhisar haydi Türkiye İlk Turda Bitirelim bu seçimi, baharın gelişini aynı bugünkü gibi coşku ve heyecanla 14 Mayıs’ta kutlayalım.

























 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız