Soma Ticaret ve Sanayi Odası da Özel Akhisar Hastanesi’ni Tercih Etti

19 Şubat 2016 Saat: 14:08
Soma Ticaret ve Sanayi Odası da Özel Akhisar Hastanesi’ni Tercih Etti
Soma Ticaret ve Sanayi Odası da Özel Akhisar Hastanesi’ni Tercih Etti

The Çınar Residence

Sezgin Ticaret Akhisar

Akhisar Haber - Prestige İnsaat Müeahhitliği

Şen Kardeşler Kasabi - Akhisar

Soma Ticaret ve Sanayi Odası da Özel Akhisar Hastanesi’ni Tercih Etti

Akhisar Metronom Haber Ajansı - MHA

Özel Akhisar Hastanesi ile Soma Ticaret ve Sanayi Odası arasında sağlık protokolü imzalandı.

Özel Akhisar Hastanesi Halkla İlişkiler Müdürü Muhammed Mustafa Çakıl ve Kurumsal İletişim Yetkilisi Buket İsalar, Soma Ticaret ve Sanayi Odası yönetim kurulu üyeleri; Harun Eker, İsmail Hakkı Kutlu ve Nadirhan Hızlı’nın hazır bulunduğu protokol, Soma Ticaret ve Sanayi Odası’nda imzalandı. Hastane ekibini ve Yönetim Kurulu üyelerini Soma Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hakan Işık makamında ağırladı.

Yapılan sağlık protokolü ile ilgili konuşan Soma Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hakan Işık, “Özel Akhisar Hastanesi, çevrede neredeyse tam teşekküllü diyebileceğimiz bize en yakın hastane. Birde ben orda istikrarın hakim olduğunu görüyorum; hastaneye gittiğimizde hep aynı yüzler bizi tebessümle karşılıyor. Onun dışında iyi bir hekim kadrosu ve modern tıbbi çözümleri de bizi bu anlaşmayı yapmaya sevk etti. Bizim, Soma Ticaret ve Sanayi Odası olarak aktif üye sayımız 1000 kişiden fazla. Bu sağlık protokolü ile üyelerimize sağlık alanında güzel bir alternatif sunmuş bulunmaktayız. Umarız, anlaşma hayırlara vesile olur. ” dedi.

Özel Akhisar Hastanesi Halkla İlişkiler Müdürü Muhammed Mustafa Çakıl da, “Ben öncelikle değerli düşüncelerinden dolayı Hakan Bey’e teşekkür ediyorum. Soma’da böyle bir kurumla anlaşmış olmakta bize gurur veriyor. Biz kurum olarak hasta memnuniyeti odaklı çalışmaya özen gösteriyoruz. Hafta içi her gün Soma’dan ücretsiz servis olmasının da hastalarımızın, hastaneye daha kolay ulaşmasını sağlayacağını düşünüyorum. Bize olan bu olumlu bakış açısını devam ettireceğimize inancım tamdır. Ben de hastanemiz adına Soma Ticaret ve Sanayi Odası’na ve Hakan Bey’e teşekkürlerimi iletiyorum.” ifadelerini kullandı.



YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız