İşçi'nin Kırbağlar Mitingine Muhteşem İlgi

27 Mart 2024 Saat: 14:23
İşçi'nin Kırbağlar Mitingine Muhteşem İlgi
Cumhur İttifakı Akhisar Belediye Başkan Adayı Ömer İşçi'nin Kırbağlar’da gerçekleştirilen mitinginde izdiham yaşandı.

Sezgin Ticaret Akhisar

Akhisar AKM Alışveriş Merkezi

İşçi'nin Kırbağlar Mitingine Muhteşem İlgi

Akhisar Haberleri.com

Cumhur İttifakı Akhisar Belediye Başkan Adayı Ömer İşçi'nin Kırbağlar’da gerçekleştirilen mitinginde izdiham yaşandı.

Akhisar Reşat Bey Mahallesi'nde yapılan mitingde binlerce vatandaş İşçi'yi Akhisarspor ve Türk Bayraklarıyla karşıladı. Akhisar Balkan Göçmenleri Kültürünü Yaşatma ve Dayanışma Derneği Başkanı ve üyelerinin de katıldığı programda başkan adayı İşçi, havai fişek gösterisi ve balkan bandosunun müzikleri eşliğinde miting alanına giriş yaptı. Yoğun kalabalığın bulunduğu alanda balkan müziklerinin çalmasıyla miting alanı şölen yerine dönüştü.

Mitinge, MHP Akhisar İlçe Başkanı Ahmet Namal, AK Parti Akhisar İlçe Başkanı İsmail Ahmet Sözcüer, Akhisar Balkan Göçmenleri Kültürünü Yaşatma ve Dayanışma Derneği Başkanı Tunay Gül, seçilen meclis üyeleri, partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Eğlencenin, kardeşliğin, sevginin, birlik ve beraberliğin boy gösterdiği mitingde Akhisar Balkan Göçmenleri Kültürünü Yaşatma ve Dayanışma Derneği Başkanı Tunay Gül söz alarak, belediye başkan adayı Ömer İşçi'ye teşekkürlerini iletti.

MHP Akhisar İlçe Başkanı Ahmet Namal yaptığı konuşmada, "mitinge katılarak destek veren vatandaşlara, Balkan Göçmenleri Kültürünü Yaşatma ve Dayanışma Derneği Başkanı Tunay Gül'e, parti üyelerine, seçilen belediye meclis üyelerine ve Akhisar'a dev hizmetlerin getirilmesini sağlayan AK Parti Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Bahadır Yenişehirlioğlu'na teşekkürlerini iletti."

Mitingde söz alan AK Parti Akhisar İlçe Başkanı İsmail Ahmet Sözcüer, seçim süreci ve sonrasında başlayacak yeni dönem hakkında değerlendirmelerde bulundu. Sözcüer konuşmasında, anketlerde de sahada da önde olduklarını belirterek seçimleri kazanacaklarının müjdesini verdi.

AK Parti İlçe başkanı, Akhisar Belediyesi'nde halihazırda görevlerine devam etmekte olan çalışanlar hakkında konuştu. Sözcüer, seçim süreçlerinde muhalefetin seçmenleri olumsuz etkilemek amacıyla dezenformasyonu bir araç olarak kullandığına değindi. Belediye çalışanlarının güvencelerinin yine Ak Parti Belediyeleri olduğunu belirten ilçe başkanı, konu hakkında yapılan yersiz konuşma ve haberlere vatandaşların itibar etmemelerini bildirdi.

Mitingde konuşma yapan başkan adayı İşçi, Ak Parti Grup Başkan Vekili ve Manisa Milletvekili Bahadır Yenişehirlioğlu'nun Akhisar'a kısa vadede kazandırdığı dev hizmetleri tanıtarak, seçim sonrası yapılması planlanan projeleri tek tek anlattı. İşçi konuşmasının sonunda, Reşat Bey Mahalle sakinlerine misafirperverliklerinden ve desteklerinden dolayı teşekkürlerini iletti.












































































































YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız