KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka DönerŞentürk Gayrimenkul

Asayiş

Salihli'de Hırsızlar İşhanı'na Girdi

Salihli'de Hırsızlar İşhanı'na Girdi

21 Ocak 2013 Saat: 15:02
Salihli'de Hırsızlar İşhanı'na Girdi
Salihli'de Hırsızlar İşhanı'na Girdi
DAYIOĞLU KASABI

Manisa’nın Salihli ilçesinde içerisinde 31 büronun bulunduğu işhanına hırsız girdi. Hırsızlar yaklaşık 10 büroya girerken, zararın incelemelerin ardından kesinleşeceği belirtildi. Salihli’de bulunan Keskiner Pasajı ve İşhanı’na gece saatlerinde giren hırsız yada hırsızlar bir çok büronun kilidini zorlarken, yaklaşık 10 büronun da içine girerek hırsızlık yaptı. Sabah işhanı görevlisinin iş hanını açması üzerine ortaya çıkan olay sonucu büro sahipleri şok yaşadı.
Hırsızların güvenlik kameraları ile korunan işhanına hemen bitişikte bulunan düğün salonundan girdikleri öğrenildi. Olay üzerine işhanına gelen çok sayıda ekip güvenlik önlemi alarak çalışma başlattı.
Hırsızlık olayı hakkında bilgi veren İşhanının Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Avukat Mücahit Erden, “Sabah İş hanı görevlimiz gelip kapıları açtığında birkaç büronun kapısının açık olduğunu görmüş. Büro sahiplerine haber vermiş. Daha sonra sadece kapısı açık olan bürolar değil bazı büroların da içerlerine girilip içerideki eşyaların karıştırıldığını görmüş. İşhanımızın 1. katındaki büroların aşağı yukarı tamamına yakınının kapıları zorlanmış. 6-7 büronun içine girilmiş. 2. katta da bir büroya girilmiş. Yalnız toplam kaç büroya girilmiş, içerilerinden neler alınmış ekipler hala incelemelerde bulunuyor. Bizde ekiplerin çalışmalarını tamamlamalarını bekliyoruz. İşhanının girişinde birkaç kapı var. Hepsi de kilitli ve bunların hiçbiri zorlanmamış. Ancak işhanının arka tarafında düğün salonu var. Düğün salonunda 2 kapı kırılmak suretiyle pencereden giriş yapılıyor. Pencereden içeri girilmek suretiyle kapılar zorlanmış ve bazı bürolara girilmiş. Güvenlik kameralarının açıları iş hanının girişini ve bürolara yakın yerleri görecek şekilde dizayn edilmiş. Onların giriş yaptığı açıdan görüntü alınamıyor.“

 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız