KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka DönerŞentürk Gayrimenkul

Ekonomi

SELENDİ'DE “GELECEĞİN MESLEKLERİ” SEMİNERİ

İstanbul Bilgi Üniversitesinin Selendi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile düzenlenen Geleceğin meslekleri semineri,v yoğun ilgi gördü.İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ali Dağdelen organizatörlüğün

29 Mayıs 2014 Saat: 10:17
SELENDİ'DE “GELECEĞİN MESLEKLERİ” SEMİNERİ
SELENDİ'DE “GELECEĞİN MESLEKLERİ” SEMİNERİ
DAYIOĞLU KASABI

İstanbul Bilgi Üniversitesi'nin Selendi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile düzenlenen Geleceğin meslekleri semineri,v yoğun ilgi gördü.
İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ali Dağdelen organizatörlüğünde gerçekleştirilen ve lise idarecileri, rehber öğretmenler ve 11 ile 12 sınıf öğrencilerine yönelik seminer Anadolu Lisesi ve Anadolu İmamhatip Lisesinde gerçekleşti. Öğrenciler ile buluşan İstanbul Bilgi Üniversitesi; öğrencilerin en çok sordukları soruları yanıtladı.
“Kariyer ve Meslek arasındaki farklar nelerdir? Gelecekte hangi meslekler daha önemli olacak? Hangi meslek daha iyi iş olanakları sağlayacak? İş dünyası bizden neler bekliyor-yakın gelecekte neler bekleyecek?" gibi soruların cevabını veren üniversite yetkilileri katılımın yoğunluğundan memnun kaldılar. Seminerde konuşmacı olan İstanbul Bilgi Üniversitesi Tanıtım ve Kurumsal İlişkiler İzmir Bölge Sorumlusu Hale Diledi Kazan, geleceğin sektörleri ve kariyerine hazırlanmak için öğrencilere kendilerini nasıl geliştirmeleri gerektiği konusunda tavsiyelerde bulunduklarını belirterek okullarının tanıtımını da yaptıklarını belirtti. Seminere İlçe Milli Eğitim Müdürü Kazım Tokkaş, Şube Müdürleri Ali Dağdelen ile Hasan Karakuş da katıldı.

 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız