KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka DönerŞentürk Gayrimenkul

Eğitim

Sene Sonu Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman ERDEM başkanlığında, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri ve tüm okul müdürlerinin katılımıyla 2021-2022 Eğitim-Öğretim yılı sene sonu değerlendirme toplantısı yapıldı.

21 Temmuz 2022 Saat: 09:24
Sene Sonu Değerlendirme Toplantısı Yapıldı
Sene Sonu Değerlendirme Toplantısı Yapıldı
DAYIOĞLU KASABI

Sezgin Ticaret Akhisar

Akhisar AKM Alışveriş Merkezi

Sene Sonu Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

Haber Merkezi

İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman ERDEM başkanlığında, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri ve tüm okul müdürlerinin katılımıyla 2021-2022 Eğitim-Öğretim yılı sene sonu değerlendirme toplantısı yapıldı.

Macide Ramiz TAŞKINLAR Fen Lisesi Konferans Salonunda yapılan toplantıda Akhisar'ımızdaki eğitim-öğretim faaliyetleri adına bilgi paylaşımı yapıldı.

Açılış konuşmasında Akhisar'da 2021-2022 Eğitim-Öğretim yılı içerisinde yer alan eğitim faaliyetleri ve 2022-2023 Eğitim- Öğretim yılı planlaması hakkında bilgi veren İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman ERDEM, okulöncesi okullaşma ve Mesleki Eğitim Merkezlerinin(e-MESEM) önemini vurguladı. Hedef 2023 Eğitim Vizyonu çerçevesinde Bakanlığımız Projeleri olan Temel Eğitimde 10.000 Okul, Patent, marka, tescil çalışmaları, Okul öncesi yaş gruplarında okullaşma oranları - okul öncesi 5 yaş okul öncesinde %100 okullaşma oranı hedefi, Kütüphanesiz Okul Kalmayacak Projesi ve Mesleki Eğitim Merkezleri tanıtımı, öğrenci kayıtları, istihdam alanları ve Hayat Boyu Öğrenme çalışmaları konusunda  açıklamalarda bulundu. Ayrıca AB, Yerel Projeler, ERASMUS, TUBİTAK çalışmalarının ve katılımlarının başarılı biçimde yürütüldüğünü, sunulduğunu belirtti.   

İlçemizdeki öğretmenlerimizce hazırlanan, özgün sorulardan oluşan, İlçe genelinde tüm 4,5,6,7,8,9,10,11 ve 12. Sınıflarımıza yönelik Mayıs ayı içerisinde yapılmış  olan,  soru hazırlanması, soru seçimi, dizgi ve düzenlemesi ilçemiz tarafından koordine edilen AKHİSAR KAZANIM DEĞERLENDİRME SINAVI'nda çalışmalarından dolayı tüm öğretmen ve idarecilerimize teşekkür edildi. Ayrıca bu uygulamanın devamının önemsendiği belirtildi.

Okullarımızda düzenlenecek olan, milli ve manevi değerlerimizi yansıtan ve toplumsal farkındalık oluşturan, sosyal-kültürel ve sanatsal faaliyetler için öğretmen ve idarecilerimize teşekkür edildi.

2021-2022 Eğitim-Öğretim yılında okullarımızda Halk Eğitimi Merkezi tarafından ücretsiz olarak açılan kursların önemi belirtildi.

 Sosyal, kültürel ve sportif etkinliklerle dolu bir eğitim-öğretim yılı geçirildiğini belirtilirken, Okul Sporları Branşlarında Akhisar'ımızın birçok başarı elde ettiği, il ve Türkiye genelinde kazanılan madalya, kupa ve derecelerde, ayrıca AB, Yerel Projeler, ERASMUS, TUBİTAK çalışmalarının ve katılımlarını başarılı biçimde yürüten tüm okullarımıza teşekkür edildi.















 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız