KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka DönerŞentürk Gayrimenkul

Güncel

Tahsin Paşa Abdülhamid’i Ve Türkiye’yi Anlattı

AK Parti Manisa Milletvekili Bahadır Yenişehirlioğlu Şehzadeler Belediyesi’nin hazırladığı programda Türkiye’nin siyasi sürecini anlattı.

25 Mayıs 2023 Saat: 17:24
Tahsin Paşa Abdülhamid’i Ve Türkiye’yi Anlattı
Tahsin Paşa Abdülhamid’i Ve Türkiye’yi Anlattı
DAYIOĞLU KASABI

Sezgin Ticaret Akhisar

Akhisar AKM Alışveriş Merkezi

Tahsin Paşa Abdülhamid’i Ve Türkiye’yi Anlattı

Haber Merkezi

AK Parti Manisa Milletvekili Bahadır Yenişehirlioğlu Şehzadeler Belediyesi’nin hazırladığı programda Türkiye’nin siyasi sürecini anlattı.

Sevilen dizi Payitaht Abdülhamid dizisinin Tahsin Paşa rolündeki sevilen oyuncu Akhisarlı AK Parti Manisa Milletvekili Bahadır Yenişehirlioğlu Şehzadeler İlçesi Tarihi Bedesten’de Abdülhamid dönemini anlattı. Türkiye’nin bu gününe ışık tutan süreçlerden bahseden Yenişehirlioğlu, Erdoğan’ın Rusya tahıl koridoru krizini aşmasının mimarı olduğuna işaret ederek dünyaya barış elçisi olduğunu vurguladı.

Tarihi Bedesten’de yapılan toplantıya AK Parti İl Başkanı Salih Hızlı, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, AK Parti Milletvekili aday adaylarından Ayşe Nevin Sert, çok sayıda parti yöneticisi ve partililer katıldı.

Toplantının ardından seminer veren Manisa AK Parti Manisa Milletvekili Bahadır Yenişehirlioğlu Tarihi Bedestende Osmanlı’nın 33. Padişahı Abdulhamit’i anlatarak, günümüze etkisine dikkat çekti. Seçimlerin Türkiye açısından öteye dünyada önem kazandığını hatırlatan Yenişehirlioğlu, dünyanın seçimleri soluksuz izlediğini söyledi.

Manisa AK Parti Manisa Milletvekili Bahadır Yenişehirlioğlu, konuşmasında “Türkiye’deki seçimler dünyanın merkezine oturdu. Tayyip Erdoğan’ın kazanmaması için yoğun çaba içerisinde olan ülkelerin olduğunu görüyoruz. İşte tam bu noktada Tayyip Erdoğan’ın hem dünya hem de Türkiye için ne denli önemli olduğu ortaya çıkıyor. Evet mecliste çoğunluğu Cumhur İttifakı olarak sağladık. Ancak Erdoğan’ı yeniden ezici çoğunlukla yalnızca Türkiye’nin lideri değil dünyanın lideri olarak seçeceğiz. Bunun için tüm gücümüzle çalışacağız. Manisa bu konuda gereken desteği verecektir bundan hiç endişemiz olmadı olmayacak. Manisalılara milletvekili seçimlerinde gösterdiği teveccüh için ayrıca teşekkür ediyorum. Bundan sonra aynı teveccüh Cumhurbaşkanımız Tayyip Erdoğan için olmalıdır. Bu gün Rusya’da yaşanan savaş krizi sebebiyle tıkanan tarım ekonomisi konusundaki girişimleri sonucu mazlumlara tahılın ulaşması için gayret gösteren Erdoğan’a gereken desteği vermeliyiz. İslam coğrafyasındaki sıkıntıların aşılması için gayret gösteren bir Erdoğan var. Dünya barışı için çırpınan bir Erdoğan var. İşte bu noktada dünya beşten büyüktür diyen Erdoğan’a tam destek vermeliyiz. Azerbaycan’da yıllardır çözülemeyen Karabağ sorunun çözülmesinde etki eden katkı sağlayan bir Erdoğan var. Balkanlarda gözünü Türkiye’ye umut olarak çare olarak çeviren ve umut eden Müslümen ve Türkler için gayret gösteren Erdoğan var. İşte bunlar bir çok nedenin ilk sırasında olanlardır. Hep birlikte Erdoğan’ın yeniden Cumhurbaşkanı olması için gayret göstereceğiz.” ifadelerine yer verdi.

Osmanlı döneminde yaşanan tarihi süreçlerden de örnek vererek konuşmasını sürdüren Manisa AK Parti Manisa Milletvekili Bahadır Yenişehirlioğlu şöyle konuştu:  “Abdulhamit döneminde dünyanın yaşadığı süreç bu gün çok benzer bir sürece benziyor. Abdulhamit tahttan hal edildiği andan itibaren Osmanlının yaşadığı toprak kaybı, koca imparatorluğunu geldiği noktayı bu gün çok iyi anlatıyor. O gün Abdulhamit tahttan gitsin diyenler bu gün Erdoğan gitsin seslerine dönüştü. Abdulhamid gerek zekasıyla gerekse inancıyla ayakta tuttuğu Osmanlı’nın çökmesine sebep olanlar bu gün aynı seslerle konuşup bağırıyorlar. Abdulhamit tahttan gitsin diyenlerin gittikten sonra hiçbir planları olmadığı ortaya çıktığı gibi bu günde Erdoğan gitsin diye bağıranların bu ülke için, bu güçlü Türkiye için zerre kadar güzel günler gösterecekleri planları yok. Yalnızca Erdoğan gitsin diyenler, teröre destek verenler, YPG ve PKK’ya destek verenler. Yapılan köprülere, hastanelere, yollara, fabrikalara ne kadar ülke için hayır iş yapılmışsa bunlar karşı çıkanlar Erdoğan’ı istemiyoruz diye bağırıyorlar. Oysaki Erdoğan Türkiye’yi eski halinden alıp, dünyanın gözbebeği haline getirdi. Bu gün dünyanın özellikle mazlum ülkelerin umudu olan Türkiye Erdoğan’la dünya lideri bir ülke oldu. BM dünya beşten büyüktür diyen Erdoğan birçok mazlum ülkenin sömürülmesine karşı çıktığı için istenmiyor. Türkiye’nin sömürmesine karşı çıkan bir Erdoğan olduğu için istenmeyen Erdoğan var. Allah’ın izniyle milletimiz bu oyunları görüyor ve Erdoğan’a gereken desteği veriyor.”

Manisa Ak Parti Manisa Milletvekili Bahadır Yenişehirlioğlu, Manisa’nın Türkiye’nin en büyük on ili arasında yer aldığına da işaret ederek, Manisa’nın tarımdan sanayiye, spordan kültürel hizmetlere kadar marka şehir olması gerektiğini ve AK Parti döneminde bu kalitede hizmetler yapıldığına vurgu yaptı. Manisa Ak Parti Manisa Milletvekili Bahadır Yenişehirlioğlu, nüfusu birçok ilden büyük 5 ilçesinin olduğunu da hatırlatarak, ihracatta, tarımsal sanayiyle verimli arazilerde üretilen ürünlerin dünyaya pazarlandığını bunun pazarlamada marka olması için gayret göstereceklerini kaydetti.

Manisa AK Parti Manisa Milletvekili Bahadır Yenişehirlioğlu, Türkiye’nin gelecek yıllara taşınması, ekonomik e sosyal anlamda daha yaşanabilir bir ülke haline gelmesi için Erdoğan’ın gece gündüz çalıştığını vurgulayarak, daha iyi bir Türkiye olabilmesi için gelecek yılların “Türkiye Yüzyılı” olarak çalışmalara imza atacaklarını belirtti.

Toplantı ve seminere katılanlara teşekkür eder Manisa Ak Parti Manisa Milletvekili Bahadır Yenişehirlioğlu, Pazar günü yapılacak cumhurbaşkanlığı seçimleri için Manisalıların sandığa giderek Recep Tayyip Erdoğan’a oy verip destek vermelerini istedi. Manisa Ak Parti Manisa Milletvekili Bahadır Yenişehirlioğlu milletvekili seçimlerinde verilen destekten dolayı ayrıca Manisalılara teşekkür etti.

 












 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız