KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka DönerŞentürk Gayrimenkul

Güncel

TÜRK EĞİTİM-SEN’DEN TANIŞMA TOPLANTISI

Kula Türk Eğitim Sen üyeleri Kula Egemen Tesisleri’nde birlik beraberlik tanışma toplantısında buluştu. Katılımın oldukça yoğun olduğu kahvaltıda Kula’da görev yapan öğretmenler bir araya gelerek sohb

29 Mayıs 2014 Saat: 10:19
TÜRK EĞİTİM-SEN’DEN TANIŞMA TOPLANTISI
TÜRK EĞİTİM-SEN’DEN TANIŞMA TOPLANTISI
DAYIOĞLU KASABI

Kula Türk Eğitim Sen üyeleri Kula Egemen Tesisleri’nde birlik beraberlik tanışma toplantısında buluştu. Katılımın oldukça yoğun olduğu kahvaltıda Kula’da görev yapan öğretmenler bir araya gelerek sohbet etme imkânı buldu.
Birlik beraberlik ve tanışma toplantısının evsahipliğini Türk Eğitim Sen Kula Temsilciliği yaparken yönetim kurulu üyeleri ve sendika üyeleri hazır bulundular. İlçe Başkanı Selahattin Başaran “Kula’da görev yapan üye arkadaşlarımızla bir araya gelmeye çalıştık. Katılımın yüksek olması bizi oldukça memnun etti. Arkadaşlarımızın özlük ve diğer alanlardaki haklarını savunurken sosyal sendikacılığın gereği olarak da arkadaşlarımızı zaman zaman bir araya getirmeye çalışıyoruz. Üyelerimizin çalışma stresinden biraz olsun uzaklaşabilmelerinin yanında tanışıp kaynaşabilme ve paylaşımda bulunma adına düzenlediğimiz bu çay toplantısı amacına ulaşması bizi oldukça memnun etti. Bundan sonra da bu programları imkânlarımız ölçüsünde tertip etmeye çalışacağız” dedi. Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen toplantı programı bir daha bir araya gelebilmek temennisi ve ilçe teşkilatına edilen teşekkürle sona erdi.

 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız