KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Eğitim

18 bin 500 Zeytin fidesi toprakla buluştu!

Ege İhracatçılar Birliği, Akhisar’ın Bünyanosmaniye Köyüne 18 bin 500 adet Trilye zeytin fidesi verdi

26 Mayıs 2011 Saat: 19:02
18 bin 500 Zeytin fidesi toprakla buluştu!
18 bin 500 Zeytin fidesi toprakla buluştu!
DAYIOĞLU KASABI

Ege İhracatçılar Birliği, Akhisar’ın Bünyanosmaniye Köyüne 18 bin 500 adet Trilye zeytin fidesi verdi. Bünyanosmaniye Köyü muhtarı İhsan Gümüş, düzenlediği lokma hayrı ile birlikte, Ege İhracatçılar Birliğinin verdiği zeytin fidelerini köyün 66 dönüm boş olan araziye ektirdi. Köyünde düzenlediği zeytin fidesi ekme törenine Ege İhracatçılar Biriliği Başkan yardımcısı, Akhisar Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Emin Demirci, Akhisar Z,irat Odası Başkanı Ahmet Akbuğa, Zeytinliova Belediye Başkanı Murtaza Fidan, Kayalıoğlu Belediye Başkanı Mehmet Gökfiliz, İlçe Tarım Müdürü Mehmet Akif Şenyürek, öğrenciler ve Bünyanosmaniye köylüleri katıldı.

 Zeytin fide dikme töreninde konuşan Ege İhracatçılar Biriliği Başkan yardımcısı, Akhisar Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Emin Demirci;” Akhisar’ın Bünyanosmaniye Köyü sınırları içinde köy tüzel kişiliğine ait 66 dönüm arazinin zeytinlik haline getirilebilmesi amacıyla Birliğimiz fidan yardımı yaptık. Ege Zeytin ve Zeytinyağı İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu’nca görüşülerek Bünyanosmaniye Köyüne Trilye zeytin fidanı yardımı uygun bulundu ve 18 bin 500 adet zeytin verdik ve hayırlı olsun” dedi.

Zeytin fide dikme töreninde konuşan Akhisar Z,irat Odası Başkanı Ahmet Akbuğa;” Bünyanosmaniye köyü muhtarlığı tarafından zeytin fidanı ekme törenine hoş geldiniz. Köy muhtarımız Ihsan Gümüş ve aza arkadaşlarımızı bu girişimciliğinden dolayı şahsım ve odam adına teşekkür ediyorum. Bu gibi yatırımların diğer köylerimizde de olmasını ve gerçekleşmesini temenni ederim. İlçemiz merkezinde, kasaba ve köylerinde tarım adına yapılacak olan yatırımlarda odamızın imkanları dahilinde ve kanun çerçevesi içerisinde her zaman destek vermeye hazır olduğumuzu belirtiyorum” dedi.
































 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız