KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

AkhisarSpor

19 Mayıs Stadı ile Anlaşılamadı

19 Mayıs Stadı ile Anlaşılamadı

28 Haziran 2012 Saat: 13:08
19 Mayıs Stadı ile Anlaşılamadı
19 Mayıs Stadı ile Anlaşılamadı
DAYIOĞLU KASABI

Ege bölgesinin Spor Toto Süper Lig’deki tek temsilcisi Akhisar Belediyespor yeni sezonda yapacağı stat çalışmalarına başladı. İlk olarak Manisaspor ile konuşan ve anlaşma sağlayamayan Akhisar yönetimi yeni rotayı İzmir’e çevirdi.

Spor Toto Süper Lig’de yapılacak karşılaşmalar için gerekli kriterleri sağlamayan Akhisar Belediyespor stadı için ilk olarak 19 Mayıs stadı için Manisaspor yönetimi ile masaya oturdu. Manisa ekibinin talep ettiği fiyatı yüksek bulan Akhisar, yarından itibaren İzmir’de stat araştırmasına başlayacak.

Manisa 19 Mayıs Stadı’nda ağırlamayı planlayan yeşil-siyahlılar, dün Anakara’da Türkiye Futbol Federasyonu’nun olağan genel kurulu öncesi Manisaspor yönetimi ile birlikte stat için masaya oturdu. Manisaspor Başkanı Emre Hasgör, Akhisar Belediyespor Başkanı Hüseyin Eryüksel’e, “Sizi Manisa’da ağırlamaktan mutluluk duyarız. Ancak stat kirası bütçemizde önemli bir yer tutuyor. 19 Mayıs Stadı’ndaki 17 maça karşılık 2 milyon TL istiyoruz” deyince ipler koptu.


Manisaspor’un düşündüklerinden çok yüksek bir fiyat istediklerini belirten Akhisarspor Başkanı Eryüksel istenilen teklifi ödemelerinin mümkün olmadığını söyledi. Bu gelişmeler üzerine İzmir’e taşınma alternatifi üzerinde durmaya başlayan yeşil-siyahlılar, üç büyük takımı Atatürk, diğer rakipleri ise Alsancak Stadı’nda ağırlamak konusunda girişimlere başlama kararı aldı. İzmir’deki kulüplerle sıcak ilişkiler içinde olduklarını ve kentte destek bulabileceklerini dile getiren Basın Sözcüsü İbrahim Evren Acar, “Eğer Manisaspor ile uzlaşma sağlayamazsak, taraftarlarımızı taşımak koşuluyla İzmir’e gidebiliriz” dedi.


Seyirci kapasitesi 15 bin’in üzerinde olan statların tek maçlık kiralama ücreti, geçtiğimiz sezon 77 bin TL olarak uygulanırken, Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü, tesisi kiralayan kulüplerden yayın bedeli olarak ayrıca 35 bin TL aldı. 19 Mayıs Stadı’nı üç sezon önce GSGM’den kiralayıp 5 milyon TL yatırımla seyirci kapasitesini 22 bin’e yükselten ve tesisi Süper Lig standartlarına çıkaran Manisaspor’un, GSGM’nin belirlediği rakamların altında ya da üstünde para talep etme hakkı bulunuyor.

--------------------------------------------reklam-------------------------------------------

--------------------------------------------reklam-------------------------------------------

 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız