KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Güncel

2. Akhisar Alışveriş Festivali’ne Özel Logo Tasarlandı

2. Akhisar Alışveriş Festivali’ne Özel Logo Tasarlandı

17 Ocak 2013 Saat: 11:28
2. Akhisar Alışveriş Festivali’ne Özel Logo Tasarlandı
2. Akhisar Alışveriş Festivali’ne Özel Logo Tasarlandı
DAYIOĞLU KASABI

Bu yıl 31 Ocak, 1, 2 ve 3 Şubat 2013 tarihlerinde yapılacak olan İkinci Akhisar Alışveriş Festivali’nin komitesi yaptığı basın toplantısı ile festivalin logo lansmanını yaptı.

Akhisar Belediyesi Encümen salonunda yapılan basın açıklamasına Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı ve belediye başkan yardımcılarının katılmadığı toplantıda ilk olarak söz alan Alışveriş Komitesi üyesi ve Akhisar Tuhafiyeciler Odası Başkanı Ruşen Üren, bu yıl alışveriş festivalinin daha geniş bir çerçeve içerisine alındığına dikkat çekerek “son 1 aydır komitemiz festival üzerine uzun toplantılar yaptı. Bugüne kadar bir çok esnafımızın görüşlerini de aldık ve bu doğrultuda bunları masaya yatırarak çözümler aradık ve bir yol haritası hazırladık. Bu yıl Akhisar Belediyesi önderliğinde, Halk Bankası, Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası ile Marka Fabrika işletmesi de sponsorlarımız arasında yer aldı ve bu da ne kadar doğru bir iş yaptığımızın göstergesidir.

Geçen yıl Tahir Ün Caddesinde kurduğumuz defile podyumunu bu yıl farklı bir noktada kuracağız. Bunun için esnaflarımız ile komisyon olarak görüşmelere sağlıyoruz. Henüz belirlenen bir nokta yok, bu konuda düşünceleri olan varsa bizim ile irtibata geçebilir. Geçen yıl eksik kaldığımız noktaları bu yıl kapattığımıza inanıyorum” dedi.

Komite Üyesi ve aynı zamanda logo tasarımını gerçekleştiren Marka Fabrika işletmesinin sahibi Bahadır Barışık, Festivale özel yapılan logonun tanıtımını yaparken uygulanacak afişler hakkında basın mensuplarına bilgiler aktardı.

Akhisar Belediyesi Encümen salonunda yapılan toplantıya Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı ve belediye başkan yardımcıları katılmazken Komite üyeleri; Kaya Yılmaz, Ruşen Üren, Erkin Güney, ağabeydin Bıçakçı, İsmail Kantarcıoğlu, Sabri Kalender, Mehmet Kantarlı ve Bahadır Barışık katıldı.

 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız