KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Spor

2 Lig Terfi Müsabakaları Akhisar’da Yapıldı

Akhisar Belediyespor 7 sikletten 6’sında birinci ve bir siklette de ikinci olarak 69 puanla lider olarak ikinci lige terfi eden takımlar arasına girdi.

2 Mayıs 2011 Saat: 21:36
2 Lig Terfi Müsabakaları Akhisar’da Yapıldı
2 Lig Terfi Müsabakaları Akhisar’da Yapıldı
DAYIOĞLU KASABI

9 ilden 11 takım’dan 77 sporcunun katıldığı Türkiye Güreş Federasyonu 2. Ligine terfi müsabakalarında Akhisar Belediyespor 7 sikletten 6’sında birinci ve bir siklette de ikinci olarak 69 puanla lider olarak ikinci lige terfi eden takımlar arasına girdi.

Öte yandan ikinci lige sırasıyla 53 puan ile Adana Yüreğirspor Kulübü, 47 puan ile Malatya Esenlik Spor Kulübü ve 46 puan ile Siirt Gençlik Spor ikinci lige terfi eden takımlar oldu.

Dün Akhisar Belediye Kapalı Spor Salonunda yapılan müsabakalar 10.00’da başlarken 17.00’de sona erdi. Saat 15.00’de yapılan açılış seremonisine Manisa Valisi Celalettin Güvenç, Akhisar Kaymakamı Mustafa Çek, Belediye Başkanı Salih Hızlı, Belediye Başkan Yardımcıları Ömer İşçi, Latif Çakmak, Akhisar Belediyespor Kulübü Başkanı Hüseyin Eryüksel, Manisa Gençlik Spor İl Müdürü Süleyman Şahin katıldı.

Manisa Valisi Celalettin Güvenç “Güreş bizim ata sporumuz, vazgeçemediğimiz sporlardan bir tanesidir. Güreş’de sporun tabana yayılması için son derece iyi çalışmalar yapılmaktadır. İnşallah olimpiyatlarda da geçmişte elde ettiğimiz başarılar gibi önümüzdeki yıllarda da buralarda yetişen sporcularımız ile birlikte başarılara imza atacağımıza inanıyorum. Manisa ilimiz Akhisar ilçesi belediyespor kulübünün eğitimli ve bilinçli hocalarının Akhisar gençliğine vermiş olduğu hizmetlerini burada görüyoruz. Hepsine yürekten başarılar diliyorum” dedi.

Akhisar Belediyespor Antrenörleri İsmail Göze ve Yücel Ünsal yaptıkları açıklamada “önümüzdeki sezon İstanbul’daki yapılacak olan Dünya şampiyonasından sonra yapılması planlanan 16 takımın mücadele edeceği 2 lig’de süper lige terfi müsabakalarına katılacağız. 2. Lig’de şuanda 7 sıklette 10 oyuncumuz ile mücadele vereceğiz. Bu mücadele için Belediye Başkanlarımızın manevi olarak desteklerini her zaman bizlere hissettirmektedirler. Bizim başarılarımızın devamını sağlamamız için çalışma imkanlarımızın daha iyi olabilmesi için yeni güreş salonuna bizleri kavuşturacakları için teşekkür ederiz. Önümüzdeki 552. Çağlak Festivalinde geleneksel olarak düzenlenen yağlı güreşleri organize ettikten sonra tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşlerine Akhisar Belediyespor yarışmacısı olarak katılacağız ve son sürat hazırlıklarımızı sürdürüyoruz” dedi.

 












































 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız