KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

AkhisarSpor

2 Oyuncuyla Yollar Ayrıldı

TFF 1.Lig’de geçen sezon Play-Off müsabakalarında Süper Lig’e yükselen Fatih Karagümrük’e kaybederek Süper Lig hayalini gelecek sezona bırakan Akhisarspor’da sözleşmesi sona eren 2 futbolcu takımdan ayrıldı.

10 Ağustos 2020 Saat: 08:30
2 Oyuncuyla Yollar Ayrıldı
2 Oyuncuyla Yollar Ayrıldı
DAYIOĞLU KASABI

Sezgin Ticaret Akhisar

Akhisar AKM Alışveriş Merkezi

2 Oyuncuyla Yollar Ayrıldı

Haber Merkezi

TFF 1.Lig’de geçen sezon Play-Off müsabakalarında Süper Lig’e yükselen Fatih Karagümrük’e kaybederek Süper Lig hayalini gelecek sezona bırakan Akhisarspor’da sözleşmesi sona eren 2 futbolcu takımdan ayrıldı.

Sözleşmeleri sona eren Ergin Keleş ve Muhammet Reis yeşil-siyahlı takımdan resmen ayrıldığı bildirildi. Yeni sezon için genç teknik adam Cem Kavçak ile yeni sezona başlayacak Akhisarspor’da Başkan Fatih Karabulut sözleşmesi sona eren Ergin Keleş ve Muhammet Reis ile yollarını ayırdıklarını sözleşmesi sona eren ancak anlaşma yolu arayacakları Eray Ataseven ile bu hafta masaya oturacaklarını kaydetti. Öte yandan sözleşmesi devam Erhan Çelenk’in ise belirsizliği sürdüğü bildirildi.

Takımdan ayrılan 33 yaşındaki forvet oyuncu Ergin Keleş yeşil-siyahlılarda geçen sezon 23 maçta 1252 dakika sahada kalırken 3 gole kaydetti. Takımdan ayrılan diğer ortasaha oyuncusu 36 yaşındaki Muhammet Reis ise 21 maçta 1158 dakika sahada kaldı.

Geçen sezon zorlu bir lig yaşayan ve takımda bir süre kadro dışı kalan 27 yaşındaki ortasaha oyuncusu Eray Ataseven 12 maçta 426 dakika forma giyme şansı buldu. Takımdaki durumu belirsiz olan 31 yaşındaki ortasaha oyuncusu Erhan Çelenk ise geçen sezon yeşil-siyahlı forma ile 38 maçta 2863 dakika forma şansı buldu ve 9 gol kaydetti.

 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız