KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Güncel

2011 Yılının Son İnsan Hakları Kurulu Toplantısı Yapıldı

Akhisar İlçe İnsan Hakları Kurulu 2011 Aralık ayı toplantısı Kaymakam Kamil Köten başkanlığında Kaymakamlık makamında üyelerin katılmasıyla gerçekleşti.

29 Aralık 2011 Saat: 12:13
2011 Yılının Son İnsan Hakları Kurulu Toplantısı Yapıldı
2011 Yılının Son İnsan Hakları Kurulu Toplantısı Yapıldı
DAYIOĞLU KASABI


 

Akhisar İlçe İnsan Hakları Kurulu 2011 Aralık ayı toplantısı Kaymakam Kamil Köten başkanlığında Kaymakamlık makamında üyelerin katılmasıyla gerçekleşti. Toplantı başında Akhisar İlçe İnsan Hakları Kurulu üyeleri, Ermeni soykırımını inkarı suç sayan yasayı kabul eden Fransa kınandı. Akhisar Kaymakamlığı makamında yapılan toplantı, gündem maddelerinin okunmasıyla başlandı. TEMA vakfı üyesi Mustafa Ali Irmak’ın İnsan Hakları Kurul üyeliğinden ayrılmasından sonra, İnsan Hakları Kurulu yönetim kurulu üyeliğine katılan Ferhan Aşkın’ın ikram ettiği kuru pastalar ile 2011 yılının son toplantı sona erdi.

 

2011 Aralık ayı toplantısında konuşan Kaymakam Kamil Köten; “Akhisar ilçemiz yerleşik kent kültürü olan entelektüel seviyesi yüksek bir ilçemizdir. Bundan dolayı vatandaşlarımızın hepsinde vatandaşlık bilinci çok yüksek dolayısıyla kendilerinin haklarını takip etmek korumak anlamında İnsan Hakları Kurumumuzun gündemine gelebilecek mekanizmaları çok güzel kullanıyorlar. Ben halkımızı tebrik ediyorum. Bu konuda da kurul üyelerimiz eskiden olduğu gibi benim dönemimde de çok hassas bilinçli ve pozitif yaklaşımla insanlarımıza cevap vermeye çalışıyor sorunlarını çözmeye çalışıyor. Bu konuda kamu kurumlarımızın İnsan Hakları Kurumumuzdan giden tüm yazı ve taleplere çok güzel cevaplar verdiğini görüyoruz. Hepsi üstüne düşeni imkanları el verdiğince yapmaya çalışıyorlar. Yani Akhisar’da insan haklarının çıtasını çok yüksekte ve iyi bir seviyede olduğunu görüyorum. Bizde bundan sonra bu çıtayı daha da yükselteceğiz. Bunu başta kurul üyelerimiz, sivil toplum örgütlerimiz, basınımız, siyasi partilerimiz, meslek gruplarımız, kurumlarımız ve halkımızla bu çıtayı daha da yükseltmek üzere çalışmalara devam edeceğiz. Ben 2012 yılının her anlamda daha da statüsü yüksek geçmesini diliyorum. Bu vesileyle de halkımızın iki bin on iki yılını kutluyorum ve sizlere teşekkür ediyorum” dedi.

 

Akhisar Kaymakamı Kamil Köten, başkanlığındaki toplantıya İnsan Hakları Kurul Üyeleri Av. Leyla Varış, Dr. Ertan Çetintaş, Feza Yavuzkasap, Tahsin Uyar, Hasibe Gören, Ali Çavdar, Halil İbrahim Gençyüz, Ferhan Aşkın, M. Sevinç Yonat, İhsan Gümüş, Kenan Molla katıldı.

-----

-----












 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız