KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Güncel

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlamaları Başladı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlamaları Başladı

21 Nisan 2012 Saat: 00:37
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlamaları Başladı
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlamaları Başladı
DAYIOĞLU KASABI

 

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 92. yılı kutlama programı Akhisar Kapalı spor salonunda okulların yaptığı gösteriler ile başladı. İlk olarak öğrenciler Akhisar sokaklarında kortej yürüyüşü eşliğinde kapalı spor salonuna geldi. Burada sırasıyla okulların öğrenci grupları birbirinden farklı hünerlerini sergilediler.

 

Kapalı spor salonundaki kutlama programına AK Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir, Akhisar Kaymakamı Kamil Köten, Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Mermer, İlçe Jandarma Komutanı Ramazan Yiğit ve bir çok vatandaş katıldı.

 

Program sonundan Akhisar Haber Ajansı’na özel açıklamalarda bulunan AK Parti Manisa Milletvekili Aydemir “Ulu Önder Atatürk’ün; TBMM’nin kuruluş gününü “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı” olarak çocuklara hediye etmesi, Atatürk’ün ileriyi görme ve ona göre karar verme özelliğinden kaynaklanmaktadır. Bizler de 23 Nisan tarihinin taşıdığı anlam ve öneme sahip çıkmak ve bu mirası gelecek nesillere aktarmakla mükellefiz. Çocuklarımızın ve gençlerimizin, Türk Milli eğitiminin amaçları doğrultusunda; bilgili, bilinçli, vatanını-milletini seven, milli ve manevi değerlere bağlı, çevreyi ve doğayı koruyan, ruh ve beden sağlığına sahip, doğru düşünen ve sağlıklı karar veren bireyler olarak yetişmeleri için anne-babalar, kamu kurum ve kuruluşları ve sivil toplum örgütleri üzerlerine düşen görevleri tam olarak yapmalıdır. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı”nın 92’ inci yıldönümünü coşku ile kutlarken, Cumhuriyetimizin ve Türkiye Büyük Millet Meclisimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını, aziz şehit ve gazilerimizi, rahmet ve şükranla anıyor, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın bayramını kutluyor, sağlık, başarı ve mutluluklar diliyorum” dedi.




akhisarda 23 nisan provaları




 

 

 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız