KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Güncel

23. Vergi Haftası Kutlamaları Başladı!

23. Vergi Haftası Kutlamaları Başladı!

27 Şubat 2012 Saat: 15:47
23. Vergi Haftası Kutlamaları Başladı!
23. Vergi Haftası Kutlamaları Başladı!
DAYIOĞLU KASABI

 

22.Vergi haftası kutlamaları sabah saat 09.00’da Yeni Belediye Hizmet Binası önündeki Milli Egemenlik Meydanında Akhisar Vergi Dairesi Müdürü Hasan Anamas'ın Atatürk anıtına çelenk koymasıyla başladı. Vergi Dairesi memuru Hatice Bakek'in sunuculuğu yaptığı program, Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla çelenk koyma töreni sona erdi.

 

Daha sonra Akhisar Vergi Dairesi Müdürü Hasan Anamas, Müdür Yardımcısı Erol Arı, Şef Adem Çürük, Gelir Uzmanı Sıdıka Ali Kemal Çiçek, Memur Hatice Bakek ile birlikte saat 09.45’te Akhisar Kaymakamı Kamil Köten’i makamında ziyaret ederek çiçek verdi. Akhisar Vergi Dairesi Müdürü Hasan Anamas, Kaymakam Kamil Köten’e 23. Vergi Haftası nedeniyle yaka kokardını taktıktan sonra bir hafta içinde yapacakları etkinlikleri anlattı.

 

Akhisar Kaymakamı Kamil Köten; "Vergi Devletin yürümesi için temel kaynağıdır. Bu nedenle Vergi haftası önemlidir, vergi haftanız kutlu olsun. Yaptığınız görev gerçekten devlet için, millet için en kutsal, kutsal olduğu kadar zor, sorumluluğu olan ve hayati önemi olan bir görevdir. Vergi toplayamayan vergi alamayan, devletin kamu hizmetini yürütme şansı yok. Kamu hizmetlerinin yürümediği devletlerde de milletin o devlete bağlılığının bir esperisi yoktur. Bu hizmeti halkımızla güzel diyalog içersinde, halkımızın vergi işlemlerinde kolaylaştıracak bir şekilde çalışmak ve verdiğiniz hizmetlerden dolayı sizlere teşekkür ediyorum. Bir hafta sürecek etkinliklerde sizlere başarılar diliyorum” dedi.

 

 

Saat 10.00’da Gelir Uzmanları Ramiz Özer ve Nagehan Dayı, Akhisar Zeynep Gülin Öngör Kız Teknik ve Kız Meslek Lisesinin çok amaçlı Kültür Salonunda 12. ci sınıf öğrencilerine 23. Vergi haftası ilgili seminer verdiler.

 

 

Akhisar Vergi Dairesi Müdürü Hasan Anamas, Müdür Yardımcısı Ramazan Aydın, Şef Ali İhsan Erdoğan, V.H.K.İ. Aziz Balcı, Hüseyin Özalp ve memur Sevim Balcı saat 10.45’te Belediye başkanı Salih Hızlı'yı makamında ziyaret ettiler.

 

 

Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı, 23.ci Vergi haftasını kutladıktan sonra, Ziyarette konuşan Vergi Dairesi Müdürü Hasan Anamas;” Akhisar Belediyesi Örnek bir belediyedir. Mükellefiyetini zamanında yerine getiren ve hiç aksatmayan bir belediyedir. Akhisar Belediyesi borcu olamayan bir belediyedir” dedi.

 

Akhisar yerel Gazeteciler TRT ve DHA Akhisar Muhabiri Haldun Akyüz, Anadolu ajansı, Yeni Asır Gazetesi ve Akhisarhaber.com Muhabiri Kenan Molla, Metronomhaber.com Emrah Düztaş, Haber Türk, Akhisargozde.com ve Yeni Gözde Gazetesi Akif Özalp ve Muhabir Mehmet Barkın ile birlikte Akhisar Vergi Dairesi Müdürü Hasan Anamas'ı saat 11.15’te ziyaret etti.

 

Ziyarette basına bilgi veren Vergi Dairesi Müdürü Hasan Anamas;” 1990 yılından beri kutladığımız vergi haftasının bu sene 23’cüsünü kutlamaktayız. 27 Şubat 4 Mart tarihleri arasına rastlıyor. Amacımız kamuoyunda vergi bilincinin geliştirilmesi için yaptığımız etkinliklerle vergi haftasını duyurmaktır. Dairemizde çeşitli etkinlikler yapılıyor. Saat 9’da çelenk koyma töreni yaptık. Daha sonra Sayın Kaymakamımızı ve Belediye Başkanımızı makamlarında ziyaret ettik. Bundan sonrada Akhisar Esnaf Odaları Dernek başkanlarının ziyaretlerine devam edeceğiz. Yine her sene olduğu gibi haber sitelerinizde vergi ödeyen mükelleflerimizi de ziyaret edip kendilerine bakanlığımızca hazırlanan çeşitli etkinlikler, hediyeler vereceğiz. Etkinliklerimiz güzel başladı inşallah güzel devam edecek. Manisa’da Akhisar ilçemizde mükelleflerimiz gerçekten çok bilinçli. Şimdiye kadar hiçbir sorun yaşamadık ve insanlarımız vergiyi gönüllü şekilde ödüyorlar. 9 bin 405 mükellefin bulunduğu ilçemizde, bütçe gelirimiz 2011 yılında 149 Milyon, 006 bin 405 TL, Bütçe giderimiz 129 Milyon 088 bin 626 TL oldu. Ayrıca bu sene Manisa ilinde Manisa Ticaret Odasınca Organize Sanayi Bölgesinde 1 Mart Perşembe günü saat 15.30 da vergi rekortmenliği ödül törenimiz var. Üç Bakanımızın geleceği bildirildi. Ekonomi Bakanımız, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Başbakan yardımcısı Sayın Bülent Arınç, AK Parti Genel başkan yardımcısı Sayın Hüseyin Tanrıverdi çok sayıda milletvekili katılacak. Ziyaretinizden dolayı hepinize teşekkür ediyorum” dedi.

 

23.Vergi haftası kutlamaları etkinliklerinde Akhisar Vergi Dairesi Müdürü Hasan Anamas'ı Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Meclis Başkanı Dr. Mehmet Ulusoy, Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Erdayıoğlu,  Başkan yardımcısı Erol Boşnak, yönetim kurulu üyeleri Mehmet Altaş, Salim Rodoplu, Meclis Üyesi Ertuğrul Akın, Genel Sekreter Ali Özkervancı, S:S. Esnaf Kefalet Kooperatif Başkanı ve Kahveciler Odası Başkanı, Erkin Güney, Tuhafiyeciler ve Manifaturacılar Odası Başkanı Ruşen Üren, Terziler Odası Başkanı Mehmet Kulaksız, Esnaf Oda Başkanı Hasan Ali Men ve mükellefler ziyaret ettiler.

 

 

 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız