KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Güncel

86 Mezunları 25 Yıl Sonra Bir Aradalar

Akhisar en eski liselerinden Akhisar Lisesi 1986 mezunları 25 yıl aradan sonra bir araya geldi.

21 Mayıs 2011 Saat: 19:27
86 Mezunları 25 Yıl Sonra Bir Aradalar
86 Mezunları 25 Yıl Sonra Bir Aradalar
DAYIOĞLU KASABI

Akhisar en eski liselerinden Akhisar Lisesi 1986 mezunları 25 yıl aradan sonra bir araya geldi. Akhisar-İstanbul Karayolu üzerinde bulunan GArden Park restaurant’da bir araya gelen 86 mezunları sabah kahvaltısı bahanesi ile eski günleri andılar. Akhisar Lisesi 86 mezunu yaklaşık 60 kişilik ekip ilk olarak Facebook internet sayfasında bir grup oluşturdu ve bir çok farklı şehirden gelerek Akhisar’da buluştular.

 

Akhisar Lisesi 1986 mezunlarından Müslüm Dinçer yaptığı açıklamada “Akhisar Lisesi 1986 mezunları olarak hakikaten özel bir dönemde eğitim ve öğretim gördük. Bu dönem içerisinde mezunlarımızın arasında yaklaşık 15 kişi Tıp Fakültesinde, bir o kadar da Avukat, yönetici arkadaşlarımız vardır. Fakat 25 yıldır birbirimize hasret kalmıştık. Her birimiz ülkemizin dört bir yerine dağılmıştık. Facebook nimetiyle tüm arkadaşlarımız ile bir araya geldik. Burada bir grup oluşturduk ve grup oluşumunun ardından da en kısa sürede bir araya gelmeyi planladık. Tüm arkadaşlarımız ile birlikte kahvaltıda buluşup ve eski günlerimizi konuştuk. Bizim esas gayemiz dışarıda da bulunan arkadaşlarımızın hem Akhisar’a faydaları olsun hem de Akhisar’da kopmasınlar” dedi.

 

86 mezunlarından Nursen Tsoun ise yaptığı açıklamada “25 yıl sonra tekrar bugün Akhisar’a geldik. 1986 yılında çok farklı ve güzel bir dönem yaşadık. Hepimiz mezun olduktan sonra yöreler itibariyle farklı şehirlere ve bölgeler gittik ancak birbirimiz unutmadık. İnşallah bundan sonra tekrar ve sürekli beraber oluruz. Emeği geçenlere çok teşekkür ediyorum” dedi.

 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız