KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Güncel

Abdurrahman Yılmaz, Atso Başkanlığına Adaylığını Açıkladı

Abdurrahman Yılmaz, Atso Başkanlığına Adaylığını Açıkladı

17 Ocak 2013 Saat: 21:39
Abdurrahman Yılmaz, Atso Başkanlığına Adaylığını Açıkladı
Abdurrahman Yılmaz, Atso Başkanlığına Adaylığını Açıkladı
DAYIOĞLU KASABI

Akhisar Ticaret ve Sanayi Odasının seçim yarışı başlamasıyla birlikte üçüncü aday Hale Pastanelerin kurucusu Akhisarlı Abdurrahman Yılmaz, Hale Pastanesinde kalabalık bir topluluk içinde Akhisar Ticaret ve Sanayi Oda Başkanlığına adaylığını açıkladı.

Hale Pastanesinin ikinci katında yapılan toplantıda adaylığını açıklayan Abdurrahman Yılmaz’a destek veren  Keskinoğlu Şirketler Grubu yönetim kurulu üyesi İsmail Keskinoğlu yaptığı konuşmada "Abdurrahman Yılmaz bey hayırlı bir karar verdi. Verdiği bu kararda Akhisar için hayırlı bir karar olduğuna inandığım bu gün burada Akhisar Ticaret ve Sanayi odasına başkanlığını açıklaması ve buradaki konsonsu’yu görelim arzusuyla bir araya geldik. Akhisar’ın çok önemli bir eşik noktasında olduğunu düşünüyoruz. Akhisar bu eşik noktasını geçebilirse çok yakın zamanda, çok yakın gelecekte, çok önemli yerlere geleceğine inanıyoruz. Bunu yapabilmemiz için de siyasetiyle, bürokrasisiyle, sivil toplum örgütleriyle bir arada birlik beraberlik içinde bir Akhisar oluşturmamız gerekiyor. İnşallah bu Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası seçimleriyle bu eşiğin el birliğinle Akhisar’ın bütün her görüşünden, her noktasında insanın bir araya geldiği bir el birliğinle atlanabileceğini düşünüyoruz. İnşallah OSB’siyle, önümüzdeki günlerde Üniversitesiyle, gelişen ticaretiyle, kültürel aktiviteleriyle iyi bir Akhisar bizi bekliyor. İyi bir Akhisar için de birlik beraberlik şart olduğuna inanıyorum. İnşallah bir çatı altında toplanıp el birliğiyle bunları yapabilirsek, kaçacak bir yerimiz yok hepimiz Akhisarlıyız. Hepimiz Akhisar’ı seviyoruz. Esas bir potada eridiğimiz nokta Akhisar sevgisidir. O potoda da hep beraber iş birliği yapıp Abdurrahman Yılma abimle beraber birlik beraberlik içinde Akhisar’ı çok güzel yarınlara götürme umudumuz var diyerek sözlerini tamamladı.

Nur ve Hale Pastanelerinin genel müdürü Abdurrahman Yılmaz "Kısa sürede bana gösterilmiş olan bu manada teveccühünüz gerçekten beni çok heyecanlandırdı. 1969, Akhisar doğumluyum, işletme mezunuyum, daha sonra Akhisar Meslek Yüksekokulu ve daha sonra Tütün Teknoloji Mühendisliği ilk kurucularında görev yaptım. Manisa ve İstanbul Üniversitesinde doktora yaptım. Doktorayı da yaptıktan sonra 14 yıldır ticaret ile uğraşıyorum. Şuan itibari ile 104 şubesi olan Antalya bölgesinde Nur Pastaneleri, bu bölgede de Hale Pastanesi olarak 9 şubesi ile pastane zincirlerinin emanetçisiyim ve Bin 300 arkadaş ile birlikte çalışıyoruz. İnşaat ve Tekstil noktasında da ticaretimize devam ediyoruz. Buradaki arkadaşlarımızın büyük baskıları neticesinde kendimizi yüzde 100 buraya vermek için kolları sıvadık. Bu kararımızı açıkladıktan sonra ana hatlar noktasında Akhisar kozmopolit bir yer, herkesin kendini bulabileceği ve yönetimde herkesin kendini ifade edebileceği bu mozaiği bu güzelliği inşallah yönetimimizde de görmek istiyoruz. Dolayısıyla bu mana ile birlikte Akhisar'ımıza yeni bir vizyon ve misyon kazandırma heyecanı ile yola çıktık.

Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası olarak ilk yapacağımız iş, kurumsal alt yapı ve modern yönetim organizasyon dediğimiz o organizasyonun ciddi manada buraya kurmak istiyoruz. Çünkü Amerika'yı tekrar keşfetmeye gerek yok diye klişeleşmiş bir laf vardır. Eğer siz modern yönetim organizasyonun gerekliliklerini yerine getirir bu manada bir alt yapıyı ciddi manada hazırlarsanız ve bunun doğrultusunda da o kurumsal alt yapı ile birlikte hareket ederseniz başarılı olmamanız diye bir şey söz konusu değildir.

























 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız