KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Güncel

ABZEDden Yıl Sonu Yemeği !

2007 yılından buyana İzmir’de bulunan Tülay Aktaş ve Aşık Veysel Görme Engelliler Okuluna giden engelli çocuklara Akhisar Bedensel ve Zihinsel Engelliler Derneği (ABZED)

20 Haziran 2011 Saat: 11:27
ABZEDden Yıl Sonu Yemeği !
ABZEDden Yıl Sonu Yemeği !
DAYIOĞLU KASABI

2007 yılından buyana İzmir’de bulunan Tülay Aktaş ve Aşık Veysel Görme Engelliler Okuluna giden engelli çocuklara Akhisar Bedensel ve Zihinsel Engelliler Derneği (ABZED) yıl sonu yemeği verdi. Akhisar Belediyesi İlhan Ayverdi Mahalle Konağında bulunan Biz Kafe’de verilen engelli yıl sonu yemeğinde öğrenciler bir yılı daha geride bırakmanın sevincini yaşardı. Karne heyecanlarını aileleri ve arkadaşları ile paylaşan öğrencilere, yemeğe katılan Akhisar Belediye Başkan Yardımcısı Latif Çakmak, okul malzemelerinden oluşan paketler hediye etti.

ABZED Derneği Başkanı Cem Bayrak “Tülay Aktaş İşitme ve Aşık Veysel Görme Engelliler okulunda okuyan öğrenciler 2007 yılından itibaren Akhisar Belediyesi servis hizmeti vermektedir. Velilerimiz adına Akhisar Belediye Başkanı ve başkan yardımcılarına teşekkür ederiz. Akhisar Bedensel ve Zihinsel Engelliler Derneği (ABZED) olarak bizlerde gönüllü hizmet veriyoruz. Bu hizmeti ilk başlatan Akhisar’da Yüksel Taşpınar’dan, Soma’dan, Gördes’den İzmir’e giden öğrencilerimizi gönüllü olarak hizmet vermektedir. 2007 yılından itibaren Ege’de ilk bu hizmetleri Akhisar olarak biz başlattık. Örnek bir Akhisar olduk. Bizlerden sonrada Salihli, Alaşehir, Manisa aynı hizmeti vermeye başladı. Güzel Akhisarımızı sayın belediye başkanımız Salih Hızlı ve başkan yardımcımız bize bu hizmetleri verdiği için sayı velilerimiz ve engelli kardeşlerimiz adına biz de ABZED derneği olarak teşekkürlerimizi sunuyoruz, bu hizmetlerin devamını diliyoruz.

Bu yemeğimizi her yıl geleneksel haline getirdiğimiz için her yıl velilerimiz ile bir araya geliyoruz. Bir öğretim yılını daha kazasız belasız bitirdiğimiz için mutluyuz” dedi.






Radyometronom Tıkla Dinle 



































Fotoğraf : Gamze Önal   -  Haber : Emrah Düztaş

 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız