KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Güncel

ADANS Avrupa’nın En Büyük Festivalinde

ADANS Avrupa’nın En Büyük Festivalinde

18 Temmuz 2012 Saat: 11:08
ADANS Avrupa’nın En Büyük Festivalinde
ADANS Avrupa’nın En Büyük Festivalinde
DAYIOĞLU KASABI


ADANS Avrupa’nın En Büyük Festivalinde

AKHİSAR MHA (Emrah DÜZTAŞ)

ADANS Kulübü Akhisar Anadolu Lisesi ve Misak-ı Milli Ali Şefik İlk Öğretim Okulu Halk Oyunları ekipleri 2 otobüs ve 96 kişilik kafileyle neredeyse tüm Avrupa’yı gezdi ve bu yıl 49. su düzenlenen 250 grup ve 4400 dansçının katıldığı Avrupa’nın en büyük halk oyunları organizasyonu olan europeade de Türkiye’yi temsil ettiler.

2 Temmuz Pazartesi günü başlayan yolculuklarında Selanik, Yunanistan, Üsküp, Makedonya, Belgrat, Sırbistan, Budapeşte’de bir gece otel konaklaması yaptılar. Macaristan , Viyana, Avusturya, Bratislava, Slovakya, Köln, Almanya, Amsterdam, Hollanda, Brüksel, Belçika, Paris’te otellerine yerleştiler ve bir gün dinlendikten sonra, Cannes, Fransa, Montecarlo, Monaco, Roma ve ardından 11 temmuz Çarşamba günü İtalya, Padova’da düzenlenen 49. europeade ‘e için otellerlerine yerleştiler. Ardından San Marino, Venedik , Ljupjana, Slovenya, Zagreb Hırvatistan ve son olarak Yunanistan Kavala’ya uğrayan kafile 17 Temmuz sabahı başladıkları yerde sevgi yolunda yolculuklarını noktaladılar. Avrupa’nın büyük bir bölümünü gezen kafile mutluluğunu karşılamaya gelen aileleriyle doyasıya paylaştılar.

ADANS kulübü yöneticileri Yunus ve Oğuz Öndül;”Avrupa’nın en büyük festivalinde Türkiye’yi temsil eden tek Türk ekibi olmanın şehrimiz ve kulübümüz adına çok büyük bir gurur olduğu kadar bir hayli zor oldu. Ama bu yükün altından öğrencilerimizin öz verisi sayesinde kalktıklarını ve europeade de ilgi odağı olduklarını ve önümüzdeki yıl Almanya Gotha’da yapılacak olan 50. europeade için europeade başkanın bizzat teklifini almalarının ülkemiz ve şehrimiz adına büyük bir gurur olduğunu söyledi. Geçen yıl Estonya’da gösterdikleri performanstan sonra bu yılda aynı şekilde gösterdikleri güzel performansın bunda büyük rol oynadığını, belki gelecekte bu festivalin ev sahipliğini ülkemiz adına şehrimizde yapmamız için başarılarının büyük bir adım olduğunu söylediler. Tüm çalışmalarımız boyunca bizi yalnız bırakmayan yıl boyunca ve festivalde de aramızda bulunan Erol Çokgör ve seyahatte destekçimiz olarak yanımızda bulunan Feridun Sertkaya’ya teşekkür ettiler.

Seyahat’te kafile başkanları Akhisar Anadolu Lisesi Müdürü Ceyhun Fidan ve Misak-ı Milli Ali Şefik İlköğretim Okulu müdür baş yardımcısı Ali Erkan ve müdür yardımcısı Mustafa Çandır seyahatten çok memnun ayrıldıklarını ve seyahat boyunca tüm organizasyonu yürüten avrupayagezi.com yöneticisi Tayfun Geray ve ADANS kulübüne teşekkürlerini ilettiler.



 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız