KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Spor

ADANS minikler halk oyunlarında bölge ikincisi Oldu!

ADANS minikler halk oyunlarında bölge ikincisi Oldu!

3 Mayıs 2012 Saat: 01:09
ADANS minikler halk oyunlarında bölge ikincisi Oldu!
ADANS minikler halk oyunlarında bölge ikincisi Oldu!
DAYIOĞLU KASABI

 

Akhisar Dans Gençlik ve Spor Kulübü (ADANS)olarak yarışmaya katılan Misak-ı Milli Ali Şefik İlk Öğretim Okulu öğrencilerinden oluşan halk oyunları ekibi 28 Nisan cumartesi günü İzmir de yapılan kulüpler arası halk oyunları zeybekler bölge yarışmasında minikler kategorisinde geleneksel dalda zeybekler bölge ikinciliğini elde ettiler.

 

Katıldıkları dalda İzmir il birincisi ve geçtiğimiz yılın Türkiye 1.si Aliağa belediyesi Helvacı G.S.K ardından ikinciliği 89,20 puan alarak elde ettiler. Yarışmada 3. olan ekip aydın il birincisi yedi eylül efeler G.S.K , 4. Muğla il birincisi Muğla kültür sanat G.S.K  5. Kütahya il birincisi Gazi Emet İ.Ö.O G.S.K VE son olarak 6. da Balıkesir il birincilisi olarak yarışmaya katılan ferman G.S.K oldu. Minikler böylece bu sene yapılan halk oyunları yarışmasından bölge ikinciliğiyle ayrılmış oldular. Küçüklerimiz 1. olan Aliağa belediyesi helvacı G.S.K nü tebrik ettiler ve finalde başarılar dilediler. Minikler yarışmadan sonra başarılarını Misak-ı Milli Ali Şefik İlköğretim Okulu İdaresinin vermiş olduğu bir yemekle kutladılar ve doyasıya eğlendiler.

 

Yarışmada Akhisar’ı temsil eden bir diğer kulübümüz Akhisar Gençlerbirliği Spor kulübü de Büyükler geleneksel dalında ikinci oldular. ve 8 ekiple yarıştıkları yarışmadan bölge 2.si olarak final yarışmasına gitmeye hak kazandılar.

 

ADANS Kulübü yöneticileri ve halk oyunları eğitmenleri Yunus Öndül ve Oğuz ÖNDÜL yaptıkları konuşmada ‘’  Aylardır yarışmalara hazırlanan miniklerimiz bölge 2.si oldular karşılarındaki rakipleriyle ilk senelerinde başa baş bir oyun sergilediler. Yarışmada karşılaştıkları birbirinden güçlü rakipleri geride bıraktılar. Bu sene hepimize miniklerimiz ümit vermişlerdir. Bu sene gelen bu başarının gelecek senelerde Akhisar’a gelecek olan Türkiye Birinciliklerinin habercisi olduğunu görüyoruz. Başarımızın en büyük mimarları öğrencilerimiz Alper Kürkçü, Oğuz Hüseyin Sabun, Vatan Kaçmaz, Abdullah Abdan, Burak Rahmanoğlu, Kıraç Efe Çokengin, Yağız Efe Kıyak, Reşat Efe Uncu, Yaşar Can Tetikeri, Emirhan Boz, Bekir Kocabay, Şadol Kuralı ve öğrenci velilerimiz. Bize çalışmalarımızda her türlü imkân ve koşulu sağlayan başta Misak-ı Milli Ali Şefik İlk Öğretim Okulu Müdürü İsmail Bilgen Okul Müdür yardımcıları Ali Erkan, Mustafa Çandır, Erol Adar ve Pınar Yunus‘a ve her çalışmamızda bizi yalnız bırakmayan Erol Çokgör’e çok teşekkür ediyoruz. bizlerin başarısı Bizlere bu imkanları sağlayanlarındır. Herkese çok teşekkür ediyoruz’’ dediler.

 

 

 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız