KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Güncel

Adli Yıl Başladı .!

2011-2012 Adli Yıl başlangıcı, Akhisar’da geçtiğimiz yıllara oranla daha sade bir törenle yapıldı. Akhisar’ın kurtuluş günü geldiği için, Adlı Yıl açılış töreni öğleden sonra saat 15.00 te yapıldı.

8 Eylül 2011 Saat: 10:33
Adli Yıl Başladı .!
Adli Yıl Başladı .!
DAYIOĞLU KASABI

Adli Yıl açılış töreni, Cumhuriyet Başsavcısı  Bekir Şahiner ile Manisa Baro Başkanı Fadıl Ünal’ın Adliye Sarayı’nın giriş katındaki Atatürk ve Adalet Rölyefine çelenk koymaları ile başladı. Saygı  duruşu ve İstiklal marşının okunmasından sonra Cumhuriyet Başsavcısı  Bekir Şahiner ve   Manisa Baro Başkanı  Fadıl Ünal birer konuşma yaptılar. Başsavcı Şahiner yargının  sorunları adli yıl açılışlarında dile getirdiğini, getirilen sorunların giderilmeye çalışıldığı, yargını iş yükünün azaltılması, yargını ihtiyaç duyulduğu gereksinimlerin  bina, teknik personellerin her geçen yıl azaldığını belirterek, “Hakim ve savcıların  özlük haklarındaki  iyileştirme de, lojman alımı, yapımları Adalet Dairelerini müstakil  yapımında, Bilgi teknolojisi ve teknik donanım her geçen gün daha üst seviyeye çıkıyor. Adalet  dairelerinde görev yapmakta olan  Cumhuriyet  Başsavcılığımızın ve tüm mahkemelerimizin amacı, düzenle, uyumlu verimli çalışmasını temin etmektir. 2011-2012 yılı Adli Yılının, Adalet Teşkilatına, tüm yargı camiasına, Ülkemize, Milletimize  hayır getirmesini temenni ediyorum.” dedi. Akhisar’da Avukatlık yapan Manisa Baro Başkanı Fadıl Ünal’da, her Adli yılın açılışında yaşanan sorunlarını dile getirildiğini belirterek, “Köklü bir yargı reformu yapılmalıdır. Türkiye Baroları olarak her türlü katkıyı yapmaya hazarız. Gelişmiş bir demokrasi, yargı ve yargıç bağımsızlığı mutlaka sağlanmalıdır. Adalet hızlı bir şekilde neticelenmelidir. Gerçek bir hukuk devleti olmalıyız. 2011-2012 Adli yılı içinde mutlaka Avukatlık yasasının çıkmasını bekliyoruz. Yeni adli yılın hayırlı uğurlu olmasını, Adaletin adil dağıtıldığı bir yıl olmasını diliyorum.” dedi.  Yapılan törenden sonra Adliyi Sarayı Baro odasında törene katılanlara kokteyl verildi.

 

Akhisar’da yapılan 2011-2012 Adli Yıl açılış törenine, Kaymakam Mustafa Çek, Garnizon Komutan Vekili  Hava Savunma Binbaşı Abdülvahap Fırat, Belediye Başkan Yardımcısı Ömer İşçi, Adalet Bakanlığı Müfettişi  Ercan Aydemir, ilçe daire Amirleri, Akhisar avukatları ve Adliye personeli katıldılar.
















Haber & Reklamlarınız için : 0236 412 7922

 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız