KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Güncel

Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi hemşireler gününü kutladı

Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi hemşireler gününü kutladı

15 Mayıs 2012 Saat: 00:08
Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi hemşireler gününü kutladı
Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi hemşireler gününü kutladı
DAYIOĞLU KASABI

Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Baştabibi Dt. Hüseyin Tavlı, Baş Hemşire Selma Arslan, Diş tabipleri, Hastane müdürü, personel ve hemşireler 12-18 Mayıs Hemşireler Günü Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi girişinde Hemşireler Gününü kokteyl vererek kutladılar.



Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Baştabibi Dt. Hüseyin Tavlı;” Hemşirelik; insan sevgisiyle dolu, şefkatle, sabırla yapılan kutsal ve onurlu bir meslektir. Sağlık, bireylerde, zorunlu, vazgeçilmez ve hayatın her döneminde aynı önemi koruyan temek ihtiyaçlardan biridir. Bu ihtiyaca cevap veren personel içinde en önemli meslek gruplarından birisi de hemşirelerdir.

 

Hemşirelik, güç çalışma şartlarını gerektiren, özveri, sabır, hoşgörü kavramlarını içinde bulunduran zor bir meslektir. Hemşirelik, diğer mesleklerde olduğu gibi, toplumsal ihtiyaçlardan doğan, insan hayatıyla yakında ilgili bir meslektir; ekip çalışmasını bilen, el becerisi olan, hızlı çalışan hünerli eller ister; temelinde sevgi, saygı yatar. Hemşire din, dil, ırk ayrımı gözetmeksizin, birey, aile ve topluma sağlını kazandırmak için çalışır. Bu nedenle, sevgiden şefkatten, disiplin ve ciddiyetten uzak bir kişinin bu mesleği icra etmesi mümkün değildir; çünkü hemşire, sağlığı yerinde olmayan, yardıma muhtaç hizmet vermektedir.

 

ATSO Ağız ve Diş Sağlığı merkezimizde özveriyle hizmet veren hemşire arkadaşlarıma teşekkürlerimi sunuyor, hemşireler gününü kutluyor, meslek hayatlarında başarılar diliyorum.

 

 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız