KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Güncel

AK Kadınlar ve Gençler Şehitleri Andı!

AK Kadınlar ve Gençler Şehitleri Andı!

14 Nisan 2012 Saat: 17:58
AK Kadınlar ve Gençler Şehitleri Andı!
AK Kadınlar ve Gençler Şehitleri Andı!
DAYIOĞLU KASABI


 

AK Parti Akhisar Gençlik Kolları ve Kadın Kollarının organize ettiği 14-20 Nisan tarihleri arasında düzenlenen Şehitler Haftası nedeniyle lokma hayrı düzenledi. Şehit Teğmen Tahir Ün Caddesi, Emekli Öğretmen Şükran Ayaz Parkı içerisinde düzenlenen lokma hayrına vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. AK Parti Akhisar Kadın Kolları Başkanı Şemsi Okur ve yönetim kurulu üyeleri ile Gençlik Kolları Başkanı Süleyman Çakar ve yönetim kurulu üyeleri davetlilerle yakından ilgilendi.

 

Konu ile ilgili bir açıklama yapan AK Parti Akhisar İlçe Gençlik Kolları Başkanı Süleyman Çakar “Şehit, Allah rızası için; din, vatan, millet uğruna canını veren Müslüman kişiye denir. Şehitlik, İslam dininde peygamberlikten sonra gelen en yüce mertebedir. Bizim milletimizin de bu mertebeye ulaşmak, vatanı ve milleti için canını vermek şereflerin en büyüğüdür.

 

Bu sözler, genci yaşlısı, erkeği, kadını tüm Türk milleti için vatan ve millet sevgisinin ne kadar yüce bir değer olduğunu göstermektedir. Günümüzde de askere giden delikanlılarımızın eline kına yakılmasının sebebi budur. Her biri vatana kurban olmaya hazırdır.

 

Şehitler Haftası olarak düzenlenen 14-20 Nisan tarihleri arasında bu vatan için kanını ve canını veren aziz şehitlerimizi bir kere daha saygıyla anmalıyız. Ölümün üzerine gözlerini kırpmadan giden, kanlarıyla bayrağımıza al rengini veren bu insanlar, geride bize bu cennet vatanı bıraktılar. Ruhları şad, mekanları cennet olsun” dedi.

-----

-----










 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız