KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Siyaset

AK Parti Akhisar Belediye Başkan Adayı Tanıtım Programı Gerçekleşti

AK Parti Akhisar Belediye Başkan Adayı Ömer İşçi tanıtım programı Akhisar Belediyesi Parkiçi Sinema Salonunda gerçekleşti.

5 Şubat 2024 Saat: 08:58
AK Parti Akhisar Belediye Başkan Adayı Tanıtım Programı Gerçekleşti
AK Parti Akhisar Belediye Başkan Adayı Tanıtım Programı Gerçekleşti
DAYIOĞLU KASABI

Sezgin Ticaret Akhisar

Akhisar AKM Alışveriş Merkezi

AK Parti Akhisar Belediye Başkan Adayı Tanıtım Programı Gerçekleşti

Akhisar Haberleri.com – Burak Düztaş

AK Parti Akhisar Belediye Başkan Adayı Ömer İşçi tanıtım programı Akhisar Belediyesi Parkiçi Sinema Salonunda gerçekleşti. saat 19.30’da başlayan programa Ak Parti Grup Başkanvekili Bahadır Yenişehirlioğlu, Ak Parti MKYK Üyesi Genel Başkan Vekili Yardımcısı Doç. Dr. Aysun nevin sert, Ak Parti Manisa İl Başkanı Salih Hızlı, Ak Parti Akhisar İlçe Başkanı İsmail Ahmet Sözcüer, MHP Akhisar İlçe Başkanı Ahmet Namal, Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol, gölmarmara Belediye Başkanı Kamil Öz, Ak Partili ve MHP’li parti üyeleri, sivil toplum örgütü temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Saygı duruşu ve istiklal marşı’nın ardından gecenin ilk konuşmasını MHP Akhisar İlçe Başkanı Ahmet Namal yaptığı açıklamada, “Büyükşehir Cengiz başkana Akhisar’da da hizmetin devamı için Ömer İşçi’ye oy vermeye herkesi davet ediyorum. 31 mart günü saat 5’e kadar hep böyle çalışalım. neşe ve huzur içerisinde zafere ulaşalım. inşallah 5 yıllık haçın yerine hilali asalım. ne mutlu türküm diyene” dedi.

Ak Parti Akhisar İlçe Başkanı İsmail Ahmet Sözcüer ise yaptığı açıklamada, “karşımızda her yönünden dağılmış bir ekip, yönetilemeyen bir belediye yönetilemeyen bir belediyecilik anlayışı var. Maalesef akhisar2ı ve Akhisarlıları küçük gören bir belediyecilik anlayışı var. Önceden akhisar2ımız ile ilgili dev projeler konuşulurdu. Büyük vizyonlar ortaya konurdu ve büyük hedefler ortaya konulurdu ve bunlarla alakalı her geçen gün başka büyük proje açıklanırdı. Şimdi ki belediye yönetimi küçük bir asfalt yaması yapıyor ve bunu hizmet gibi anlatıyor. Akhisarlıları küçük görmek dememin sebebi de budur. elle tutulur hiçbir vaatleri yerine getirilmedi” dedi.

Ak Parti Manisa İl Başkanı Salih Hızlı yaptığı konuşmada, “Bugün çok heyecanlı bir gün çok önemli bir yeniden başlangıç yapıyoruz. Allah yeniden başlayanların yardımcısıdır, biz bunu biliyoruz. Bizler defalarca yeniden başladık. AK parti siyasetinin en önemli özelliği yeniden ve sürekli üretmesidir. sürekli söylediğimiz gibi kadim şehrimiz biricik şehrimizde kaldığımız yerden hizmet etmeye devam edeceğiz. Şehrimizin açıkçası yörüngesi 5 yıllığına yön değiştirdi ve küçüldü. Bizim tekrar bunu bir araya getirerek tekrar başlatmamız gerekiyor. Biz tekrar bu şehrin güç kaynaklarını yeniden ele alacağız” dedi.

Ak Parti Mkyk Üyesi Genel Başkan Vekili Yardımcısı Doç. Dr. Aysun Nevin Sert yaptığı konuşmada, “Ömer İşçi emaneti hakkı ile layıkıyla taşıyacak bir adaydır. Akhisar’a en iyi hizmetleri sunacaktır. Bu ak parti belediyeciliğinin marka belediyeciliği en yükseğe taşıyacaktır. Buna inancımız tamdır. Zaten kendisinin de daha önce hem yapmış olduğu çalışmalar, Akhisar’a yapılan bir çok hizmette belediye başkanımız daha önceki Akhisar belediye başkanımız Salih Hızlı’nın yol arkadaşı. Yani yapılanlar yapılacakların garantisidir” dedi.

Ak Parti Grup Başkanvekili Ve Manisa Milletvekili Bahadır Yenişehirlioğlu yaptığı konuşmada, “Akhisar bana çok şey verdi, insan sevinci ile acısı ile doğup büyüdüğü şehri çok seviyor. Dünyanın neresine giderse gitsin, kendi şehrini ve kendi şehrinin insanlarını özlüyor. Görmeseniz bile içinizde muhabbet hep canlı duruyor. Bu yüzden ne zaman Akhisar’a gelsem, kendimi mutlu hissederim. Ömer İşçi’yi çok uzun zamandır tanırım, Allah razı olsun. beyefendiliğini hiç kaybetmedi, insanlığını hiç kaybetmedi, güzel bir insan. Beni de hiç kırmadı Ömer. Zaten iyi bir ailenin evladı. Allah şimdi ona bir hizmet kapısı açtı. Zaten o hizmeti yapmıştı, Salih başkanım ile birlikte uzun yıllar. Gerçekten de akhisar’da çok güzel hizmetler yaptılar. Yani bunu da hiç kimse inkar edemez” dedi.

Ak Parti Akhisar Belediye Başkan Adayı Ömer İşçi yaptığı konuşmada, “Akhisar’ı geliştirmek, kalkındırmak, Akhisar’ı keyifle yaşanılır bir şehir yapmak için, bugün sizlerle birlikte yola çıkıyoruz. Bu yolculukta bizimle olduğunuz için, bir olduğumuz için, gönülden teşekkürlerimi sunuyorum. 

Saygıdeğer Akhisarlılar, kıymetli yol arkadaşlarım. Sözlerime başlamadan önce genel başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, grup başkanvekilimiz sayın Bahadır Yenişehirlioğlu'na, Manisa Milletveklillerimize, il başkanımıza ve aday belirleme komisyonunda yer alan tüm teşkilat üyelerimize şahsıma bu görevi layık gördükleri için şükranlarımı sunuyorum. Güveninizi boşa çıkartmamak için tüm gücümüzle çalışacağımıza söz veriyorum !

Kıymetli Akhisarlılar, Akhisar, 9 bin yıllık tarihiyle, benim için dünya’nın en güzel yeri 9 bin yıl boyunca, farklı medeniyetlerin hep gözbebeyi oldu. Bu tarihe sahip çıkmamız gerekiyor. Bu mirası, çocuklarımıza bırakacaksak sahip çıkmaktan daha öte işler yapmamız gerekiyor. Geleceğimiz olan evlatlarımız için çalışmamız gerekiyor. İşte bu yüzden hedefimiz çok büyük gittiğimiz yerlerde bize soruyorlar. Diyorlar ki “Akhisar il olacak mı?” eğer ki bazı ilçeler, il statüsü kazanacaksa Akhisar’ın ilk olacaklardan şüpheniz olmasın. Ancak şundan da kimsenin asla şüphesi olmasın “il olursak gelişiriz” diye bekleyecek halimiz hiç yok. Aksine Akhisar sanki bir il gibi her konuda diğer şehirlerle yarışacak, vizyonu, iddiası, özgüveni ve başarılı olduğu eski günlerine tekrar dönecek. Artık duraklama devri bitiyor.

- Yeniden büyük Akhisar için yola çıkıyoruz 

Artık geciken yatırımlar olmayacak. Yeni bir dönem başlayacak. Işıldayan, parlayan bir Akhisar dönemi başlayacak. Sevgili Akhisarlılar modern bir şehirde ne olur? Raylı sistem olur. İşte Akhisar’da raylı sistem olacak. başka ne olur? Üst geçitleri, alt geçitleri olur. Trafik derdi olmaz, park derdi olmaz, yol derdi olmaz. Üst geçitlerimiz de olacak alt geçitlerimiz de modern ve çevreci ulaşım anlayışı Akhisar’a çok yakışacak. başka ne olur? her evinde doğalgaz olur. İşte hepimiz için çok büyük bir şans olan ak parti grup başkan vekilimiz Akhisar’ımızın önünü açan yatırımın yolunu açan geleceği şimdiden Akhisar’a getiren Manisa Milletvekilimiz Bahadır Yenişehirlioğlu bunun için de gerekeni yaptı. 

150 milyon lira yatırımla medar mahallesi doğalgaz hattı çalışmalarımız başladı. Şimdi sırada diğer mahallelerimiz var. başka ne olur? Modern sağlık kuruluşları olur. Sayın Yenişehirlioğlu, onun için de düğmeye bastı. Yeni bir devlet hastanemiz olacak. Yatırım değeri 5 milyar lira 2024 yılı yatırım programına alındı.

 Sevgili Akhisarlılar, başta söyledik. Zaman kaybetme lüksümüz yok. Bir ilde ne olacaksa,  Akhisar’ımızda o olacak. Gerçek belediyecilik işte budur. 

Akhisar, Türkiye yüzyılının yıldız şehirlerinden olacak. Bunun için önceliğimiz kentsel dönüşüm. Bu konuda öyle bir adım ileri beş adım geri gidilmeyecek. Kentsel dönüşüm hızlanacak. Sevdiklerimizi güvende tutmak için bu dönüşüm hemen olacak. 

- Biz, büyük Akhisar için yola çıktık !

Yapılmıyanı yapmak için yola çıktık!  Yapmayanı, oldurmayanı, engel olanı aşmak için yola çıktık. neden yerimizde sayalım? neden gelişmeyelim? Neden Akhisarlı olmakla gurur duymayalım? Bunların elimizden alınmasına neden izin verelim? Vermeyeceğiz. Akhisar şehirlerin en güzeli olacak ! 

Şimdi sizinle bir şey paylaşmak istiyorum bakın, Akhisar Belediye Başkanı demek nedir biliyor musunuz? Bu işleri yapmak demektir. Vatandaşın emrinde olmak demektir. Akhisar demek büyük ekonomi demektir. Spor demektir, kültür demektir, sanat demektir. Turizm demektir. Tarım demektir, sanayi demektir. Modern yollar, köprüler, kavşaklar demektir. İkinci yüzyılın gurur duyacağı yeni eserler demektir. Akhisar demek mutlu Akhisarlılar demektir. İşte biz böyle bir Akhisar istiyoruz. Bekleyen, duran değil  Dünya’da en iyi kentlerde ne varsa Akhisar’da daha iyisinin olucağı bir anlayışla geliyoruz. Öyle lafla da değil, bunun garantisiyle geliyoruz.  

bu iş yalnızca Ömer İşçi işi değil bu iş ekip işi bu iş dava işi. Başta cumhurbaşkanımız, bakanlarımız ve onların Akhisar’a yansıması grup başkan vekilimiz Bahadır Yenişehirlioğlu  ve diğer milletvekillerimizle Akhisar bu değişimi başlatıyor. Doğma büyüme Akhisarlıyım. 15 yıl belediye meclis üyeliği yaptım. 10 yıl belediye başkan yardımcılığı yaptım. Gururumuz Akhisarsporumuzun eski başkanlarındanım. İl başkanımız Salih Hızlı’yla birlikte, belediyecilik anlayışında büyük deneyim kazandım. O dönemde Akhisar, pek çok konuda sıkışıp kaldığı kalıplarını kırdı. Hayali mümkün olmayan başarılara imza attı. Bu, “ben değil biz” anlayışının, birlikte olmaktan gelen bereketin eseridir. 

Akhisar bunu unutmaz. Çok lafa değil sonuca bakar. Salih başkanımızın döneminde yaptığımız gibi gürültü yapmadan işimizle ses getireceğiz. Az Konuşacağız, çok çalışacağız. Lafla peynir gemisinin yürümediğini herkes gördü. İnşallah duraklama devri 31 mart’ta bitiyor. 

Akhisar’ı el birliğiyle kalkındıracağız. Bunun için büyükşehir belediyemizle koordineli çalışacak, hükümetle ve kurumlarla hızlı aksiyon alacak bir yönetime ihtiyaç var. Doğru ve zamanında hamlelerle Akhisar yeniden yükselişe geçecek. iyi ki Akhisarlıyım sözü tekrar gönüllerde yankılanacak.

Sevgili Akhisarlılar belediye, hizmet yeridir. Eğer vatandaş memnun değilse, bunun nedeni hak ettiği hizmeti almamasıdır. Siyaset başka, hizmet başkadır. Biz bu bakış açısıyla yola çıkıyoruz. Hangi partiden olursa olsun biz tüm Akhisar’a hizmet edeceğiz. Herkes bilir ki bizde ayrı-gayrı olmaz. Tüm bu düşüncelerle, diyorum ki  büyük Akhisar, büyük düşünür. Bunun için yapılacak belli. Sandık hazır. Gelin Akhisar’ı şaha kaldıralım. Türkiye yüzyılında parlayan Akhisar için  oylarımız Ak Parti’ye oylarınız Akhisar’a” dedi.



























































































































 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız