KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Siyaset

Ak Parti Akhisar İlçe Teşkilatı Muhtarlarla Buluştu

AK Parti Akhisar İlçe Teşkilatı düzenlediği kahvaltı programı ile Akhisarlı muhtarlar ile bir araya geldi.

26 Temmuz 2023 Saat: 15:56
Ak Parti Akhisar İlçe Teşkilatı Muhtarlarla Buluştu
Ak Parti Akhisar İlçe Teşkilatı Muhtarlarla Buluştu
DAYIOĞLU KASABI

Sezgin Ticaret Akhisar

Akhisar AKM Alışveriş Merkezi

Ak Parti Akhisar İlçe Teşkilatı Muhtarlarla Buluştu

Akhisar Haberleri.com

AK Parti Akhisar İlçe Teşkilatı düzenlediği kahvaltı programı ile Akhisarlı muhtarlar ile bir araya geldi.

Programa kaza geçiren ve tedavisi süren AK Parti Grup Başkan Vekili ve Manisa Milletvekili Bahadır Yenişehirlioğlu da görüntülü konuşma ile katılarak Akhisarlı muhtarlara seslendi.

Toplantıda konuşan AK Parti Akhisar İlçe Başkanı İsmail Ahmet Sözcüer, muhtarlarla bir araya gelmenin önemine vurgu yaptı. Seçim sürecinin kısa olduğu için bu buluşmanın gerçekleştirilemediğini belirten Başkan Sözcüer, 19 Ekim'de yapılacak bir etkinlikle tekrar bir araya gelmeyi planladıklarını ifade etti.

AK Parti Grup Başkan Vekili ve Manisa Milletvekili Bahadır Yenişehirlioğlu ise sağlık durumunun iyiye gittiğini ve vazifesine oturduğu yerden devam etmeye çalıştığını belirtti. Bölgedeki zeytin çiftçilerinin sorunlarını gündeme taşıyarak çözüm için çalıştıklarını ifade eden Yenişehirlioğlu, Saruhanlı'da meydana gelen orman yangınına ilişkin takibini sürdürdüğünü aktardı.

İlk olarak muhtarlara seslenen AK Parti Akhisar İlçe Başkanı İsmail Ahmet Sözcüer, “Daha önceden Muhtarlar Derneği Başkanı İhsan Gümüş başkanımla bunu birkaç defa konuşmuştuk. Aslında hepimizde kimileriyle önceden samimiyetimiz tanışıklığımız oldu ama bir arada olmak önemliydi. Bunu da seçim süreci çok kısıtlıydı. Malumunuz seçinden çok kısa süre önce göreve geldim bu dönem içine sıkıştırmak istemedim. 19 Ekim sizlerin günü 19 Ekim’e de ertelemek istemedim. 19 Ekim’e de daha vakitli bir hal var. 19 Ekim de icap ederse bir daha buluşuruz.

Sizler buradaysanız bizde buradayız. İnşallah Allah sağlık versin biz tekrar buluşuruz. Şimdi seçim süreci boyunca hepinizin gayretlerini bizlere olan yakınlığını bizzat şahit oldum, yaşadım. Hepinize bunlar için teşekkür ediyorum. Gerçekten seçim süreci boyunca devletin en ücra köşelerine kadar, milletin en ücra köşelerine kadar devletin elini sizler sayesinde Cumhurbaşkanımızı ulaştırmış olduk. Bu gerçekten çok önemli bir husustu. Hepinizin bazı istekleri talepleri dertleri sıkıntıları bazı çözülmemiş olan problemleri var. Bunların hangisi sizin şahsi meseleniz, bunların hepsi bu vatandaşın insanların halkın problemi, bu halkın problemi gelip bizlere iletiyorsunuz. Biz de bunların Allah’ın izniyle çözmek için elimizden gelen çabayı üstlerimize aktarmaya çalışıyoruz. Şimdi artık farkındaysanız çok daha güçlüyüz.

AK Parti Grup Başkan Vekili ve Manisa Milletvekili Bahadır Yenişehirlioğlu, “Sağlık durumum iyiye gidiyor artık günde 10 dakika oturma egzersizi yapabiliyorum. Ağustos sonuna kadar da böyle devam edecek. Enfeksiyon etkisinden dolayı şuanda dışarı çıkmam mümkün değil. Ancak ben Allah’ın izniyle oturduğum yerden vazifeme devam etmeye çalışıyorum. Öncelikle bölgemizin sorunlarını halletmeye çalışıyorum. Bölgemizdeki özellikle zeytin çiftçilerimizin sorunlarını gündeme taşıyarak çözümleri konusunda çalışmalarımız devam ediyor. Bölgemizdeki Saruhanlı’da meydana gelen orman yangını çok yakından takip ediyorum. İnşallah bir an önce ayağa kalktığımda bir arada olma imkanımız olacak” dedi.

 
















 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız