KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Siyaset

AK Parti Akhisar İlçe Teşkilatında Bayramlaşma

AK Parti Akhisar İlçe Teşkilatında Kurban Bayramı’nın ikinci günü teşkilat binasına bayramlaşma programı düzenlendi.

30 Haziran 2023 Saat: 09:27
AK Parti Akhisar İlçe Teşkilatında Bayramlaşma
AK Parti Akhisar İlçe Teşkilatında Bayramlaşma
DAYIOĞLU KASABI

Sezgin Ticaret Akhisar

Akhisar AKM Alışveriş Merkezi

AK Parti Akhisar İlçe Teşkilatında Bayramlaşma

Akhisar Haberleri.com

AK Parti Akhisar İlçe Teşkilatında Kurban Bayramı’nın ikinci günü teşkilat binasına bayramlaşma programı düzenlendi.

AK Parti Akhisar İlçe Başkanı İsmail Ahmet Sözcüer, AK Parti Akhisar İl Başkan Yardımcısı Ömer İşçi ve Ahmet Erdoğdu, yönetim kurulu üyelerinin katıldığı bayramlaşma programına geçirdiği trafik kazası sonrası hastanede tedavisi süren AK Parti Manisa Milletvekili ve Grup Başkan Vekili Bahadır Yenişehirlioğlu ise telefon ile bağlanarak AK Partili üyelerinden ve Akhisarlıların kurban bayramını kutladı.

İlk olarak söz alan AK Parti Manisa İl Başkan Yardımcısı Ömer İşçi partililerin ve Akhisarlıların kurban bayramını kutlayarak, “Büyük bir seçim yorgunluğundan sonra dinlenip bayrama kavuştuk. Ancak yine önümüzde bizi bekleyen yine bir seçim maratonu var. Bu süreyi iyi değerlendirten sonra yeni serüvenlere yeni zaferlere ulaşmak üzere yine sık sık bir araya geleceğiz. Geçen süre içerisinde seçim çalışmalarında çok yakın olduk ve her gün birbirimizi gördük. Sonrasında hepimiz birbirimizi özledik ve bu bayram da bir vesile oldu. Allah birlik ve beraberliğimizi bozmasın, işe sahiplenmemizin sorumluluk duygusunu azaltmasın inşallah” dedi.

Öncelikle sizlerin huzurunda tüm İslam aleminin kurban bayramını tebrik ediyorum ve kutluyorum. Kurbanın bir parçası olan hac ibadetini yerine getirmek üzere kutsal topraklarda bulunanların da ibadetlerini cenabı Allah’ın kabul etmesini diliyorum. Bu kutsal mübarek günlerin birbirimizle kardeşlik duygusunu arttırmasını diliyorum. Cenabı Allah bu aramızdaki bağın arttırarak devam etmesini diliyorum.

Bu kurban bayramı tatilinin arkasından Akhisar ilçe teşkilatı olarak önümüzdeki seçimlerin hazırlığını da başlatmayı planlıyoruz. İnşallah bu kurban bayramı tatilinde dinlenip arkasından seçim hazırlıklarına başlarız. Bu duygularla sizleri sevgi ve saygıyla selamlıyorum” dedi.

Telefon ile bağlanarak bayram mesajı veren AK Parti Manisa Milletvekili Bahadır Yenişehirlioğlu, “İnşallah sağlıklı mutlu, huzurlu Türkiye’mizde nice bayramlara ulaşırız. Ankara’dan Manisa’da bir programa katılmak üzere giderken trafik kazası sonrası yaralandık. Şuanda tedavilerimiz devam ediyor ve sırt üstü sabit yatmak zorundayım. Ama inşallah Allah’ın izniyle iyileşeceğiz. Sağlık Bakanımız Allah razı olsun yanımıza gelerek geçmiş olsun dileklerinde bulundu ve bizlerle çok iyi bir şekilde ilgilenmektedir. Cumhurbaşkanlığımızın doktorları sağolsun çok ilgileniyorlar. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan sağolsun sık sık kendisi de arıyor. İnşallah bir an önce iyileşip ayağa kalkmak istiyoruz. Kırıklar sinire çok yakın olduğu için ameliyat olamıyoruz bunun tehlikeli olduğu ifade edildi. Bu sebeple sadece kalıp kırığın kaynamasını bekliyoruz. Burada yattığımız bakmayın yattığımız yerden de durmadan çalışıyoruz. Manisa ve Akhisar için çalışmalarımızı çok yakından takip ediyoruz” dedi.

 














 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız