KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Siyaset

Ak Parti’de yeni İlçe Başkanları Tanıtıldı

AK Parti Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Bahadır Yenişehirlioğlu, AK Parti MKYK Üyesi ve Manisa Milletvekili Murat Baybatur, AK Parti Manisa Milletvekili Mücahit Arınç, AK Parti Manisa İl Başkanı Salih Hızlı birlikte il başkanlığ

26 Ağustos 2023 Saat: 10:10
Ak Parti’de yeni İlçe Başkanları Tanıtıldı
Ak Parti’de yeni İlçe Başkanları Tanıtıldı
DAYIOĞLU KASABI

Sezgin Ticaret Akhisar

Akhisar AKM Alışveriş Merkezi

Ak Parti’de yeni İlçe Başkanları Tanıtıldı

Haber merkezi - MHA

AK Parti Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Bahadır Yenişehirlioğlu, AK Parti MKYK Üyesi ve Manisa Milletvekili Murat Baybatur, AK Parti Manisa Milletvekili Mücahit Arınç, AK Parti Manisa İl Başkanı Salih Hızlı birlikte il başkanlığı binasında basın toplantısı düzenledi.

Toplantıda atama yapılan 6 yeni ilçe başkanı da tanıtıldı.

AK Parti Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Bahadır Yenişehirlioğlu, AK Parti’nin milletle beraber millet için siyaset anlayışını ön planda tuttuğunu açıkladı. 81 ilde şehir buluşmaları gerçekleştirdiklerini ifade eden Yenişehirlioğlu, AK Parti’nin millete hizmet yolculuğunda 22 yıla girdiğini ve geçmişle gelecek arasında inanılmaz bir köprü oluşturduğunu vurguladı, sadece Türkiye’de değil dünyada karşılık bulmuş bir siyasi parti olduğunu söyledi. Yenişehirlioğlu, “AK Parti bir gönül birlikteliği ile kurulmuş çözüm odaklı insanı ve vicdanı önceleyen bir partidir. AK Parti bizzati sizsiniz. Biz AK Parti’de siyaset yapanlar olarak sırtımızı milletimiz dışında kimseye dayamadık. Her daim sırtımızı millete dayadık. Çünkü biz milletimizle aynı diliyoruz. O sebeple 22 yıldır iktidardayız. Ama sırtımız başka yerlere dayananlar, küresel güçlere dayananlar, şer odaklarına dayananlar, millete sırtını dönenler hiçbir zaman iktidar yüzü görmediğini gördük. Biz ailenin kutsallığına inandık. Ailenin çok önemli olduğunu, milletimiz ayakta tutan en önemli unsurun aile olduğunu söyledik ve milletle aynı dili kullandık. Çünkü milletimiz böyle düşünür. Ama LGBT denen toplumun diline dinamit olarak döşenmiş organizasyonları doğal ve normal karşılayanlarda iktidar yüzü görmedi. Biz milletin dilini kullanıyoruz, onlar küreselcilerin dilini kullanıyorlar” dedi.

AK Parti’de siyaset yapmanın ciddi bir sorumluluk olduğunu kaydeden Yenişehirlioğlu, kendilerine verilen görevi yerine getirirken ciddi bir vebal altına girdiklerini açıkladı. Yenişehirlioğlu, “Biz kendi menfaatimiz için değil milletimizle aynı dili kullanmak için bu siyasetin içine girdik. Başka hesaplarda olanlar kendi kuyularını kazdılar ve kendi sonlarını getirdiler. Türkiye bunu gördü. AK Parti’den ayrılanların ne vaziyette olduğunu yakın tarihimizde biliyoruz. Her zaman söylüyorum. Hak, adalet, liyakat, helal haram kavramları bizim için önem arz ediyor. Cumhurbaşkanımızın liderliğinde hedefimiz 85 milyon insanımızın ve bütün dünyadaki insanlarımızın huzura kavuşmasıdır” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan liderliğinde bütün sorunların üstesinden gelindiğini söyleyen Yenişehirlioğlu, güçlü bir lidere sahip oldukları, bu durumun işleri kolaylaştırdığını vurguladı. Yeni anayasadan bahseden Yenişehirlioğlu, yeni dönemde 85 milyon insanı dışarıda bırakmayacak yeni bir anayasanın mutlaka gazi meclisinin gündemine getirmeyi planladıklarını kaydetti. Yenişehirlioğlu, “Yeni dönemde toplumun temel taşı olan ailenin korunmasına yönelik Cumhurbaşkanımızın talimatıyla yasal düzenlemeyi meclisin gündemine sunmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. AK Parti kendisiyle yarışan başka partiyle yarışmayan bir partidir. Cumhurbaşkanımızın liderliğinde AK Parti’nin 22 yılda gerçekleştirdiği hizmetler vatanımızın her karış toprağına damga vurmuştur.” dedi.

AK Parti döneminde son 22 yılda Manisa’ya 100 milyardan fazla yatırımın hayata geçtiğini ifade eden Yenişehirlioğlu, hükümet konaklarından adalet sarayına, öğrenci yurtlarından sosyal tesislere, enerji yatırımlarından ulaşım yatırımlarına sanayi yatırımlarından tarımsal üretimin destekleyici yatırımlarına kadar hizmet kervanında Manisa’nın buluştuğunu vurguladı.

Önümüzde yerel seçimlerin olduğunu belirten Yenişehirlioğlu, 14 ve 28 Mayıs seçimlerinden büyük bir zaferle çıktıklarını, rehavete asla girmediklerini dile getirdi. Yenişehirlioğlu, Manisa’nın sorunlarını yakından takip edeceklerini, vatandaşlarla bir arada olacaklarını, AK Parti belediyeciliğin yapmış olduğu güzel hizmetleri anlatacaklarını söyledi. Yenişehirlioğlu, “Biz hayallerimizi anlatacağız. Bizim dışımızdaki partiler sadece hayal tüccarlığı yaparlar. Ama biz yaptıklarımızı anlatacağız. Milletimize söyleyeceğimiz çok sözümüz var. Yapamadıklarımızı niye yapamadık onları da anlatacağız. 2024 yerel seçimlerinde başarının azmiyle çalışalım” diye konuştu.

AK Parti ve MHP’nin Cumhur ittifakı adıyla bir birlikteliğe sahip olduğunu kaydeden Yenişehirlioğlu, doğal olarak bazı belediyelerin genel başkanların ortak kararıyla belirlendiğini, kendi düşüncelerini söylediklerini ama iki liderin alacağı kararın bağlayacağı olacağını aktardı. Yenişehirlioğlu, bir Akhisarlı olarak Akhisar Belediyesi’nin doğru bir adayla yeniden AK Partili belediye ile tanışması için var gücüyle çalışacaklarını açıkladı.

Yenişehirlioğlu, Manisa üzümüyle ilgili Tarım Bakanına gerekli bilgileri aktardıklarını ifade ederek, fiyat belli olduğu zaman bakanlık tarafından açıklanacağını söyledi.

İl Başkanı Salih Hızlı, AK Parti olarak iyi bir seçim geçirdiklerini belirterek, önemli bir eşiği atladıklarını söyledi. İl Başkanı Hızlı, “Tüm zamanların en zor seçimiydi. Bu seçimi Türkiye kazandı, sizler kazandınız” dedi. AK Parti Manisa Milletvekili Mücahit Arınç da, demokrasi sınavından zafer ile çıktıklarını belirterek, “ Biz kenetlenen, kazanmayı bilen bir partiyiz.AK Parti sadece seçim zaferi kazanmadı, Türkiye’nin demokrasi dönüşümünü de en güzel şekilde gerçekleştirdi. Bundan sonra da bir bayrak yarışı içinde birbirimize emanet edeceğimiz bir davamız var. Seçim sonucu itibariyle mutluyuz, karşımızdaki bloğun şu an ne kadar rahat parçalandığını görüyoruz. Ama seçim anında onların birleştiği yerde bizim kenetleneceğimiz tek şey bu aileydi. Önümüzde yerel seçimler var, teşkilatlarımız demokrasi şöleni havasında yenileniyor. Emanet verdiğimiz yerler, belli sebeplerden dolayı el değiştirmiş yerler varsa da bunların hepsini de geri almak boynumuzun borcudur. Emaneten kısa bir süreliğine çıkmış olan her yeri kazanmaya hazırız” diye konuştu.

AK Parti Manisa Milletvekili Murat Baybatur da, birlik beraberliğe dikkat çekti. Baybatur, “Güzel bir başarı elde ettik. Daha çok milletvekili çıkarmak isterdik ama milletimizin taktiri budur. Bu süreç içinde milletvekilliği listemiz değişti. Bir baktık ki Manisa’da birçok dedikodu hareketleri oldu.Partimizin gücünü kırmak, bizlerin moralini bozmak için üstün gayret sarf ettiler. Bu çabalar boşuna çıkmıştır. Bizler bunu bir dava şuuruyla görüyoruz, bir adım önde ha siz olmuşsunuz ha biz olmuşuz hiç fark etmez. Önemli olan bu davanın içinde hedeflerimize varmaktı. Bugün fitne odaklarına, dedikodu odaklarına Manisa’da en güzel cevabı vermiş oluyoruz. Birlik ve beraberliğimizle bizi köşelerde dedikodu yapan, yazan çizen, Manisa’yı şekillendirmek isteyen bazı odaklar iktidara getirmedi, bizi millet iktidara getirdi. Önümüze bakacağız, hedeflerimize kilitleneceğiz” dedi.









 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız