KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Güncel

Ak Parti’den Şehit Ve Gazi Ailelerine Ziyaret

Ak Parti’den Şehit Ve Gazi Ailelerine Ziyaret

20 Nisan 2012 Saat: 11:23
Ak Parti’den Şehit Ve Gazi Ailelerine Ziyaret
Ak Parti’den Şehit Ve Gazi Ailelerine Ziyaret
DAYIOĞLU KASABI


 

AK Parti Akhisar İlçe Teşkilatı, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları Şehitler Haftası nedeniyle Akhisar Şehit ve Gazi Aileleri Derneğini ziyaret etti. AK Parti Yönetim Kurulu Üyesi Fikret Türk, Kadın Kolları Başkanı Şemsi Okur ve Gençlik Kolları Başkanı Süleyman Çakar tek tek şehit aileleri ve gazilerle ilgilenerek istek ve şikayetlerini dinlediler.

 

AK Parti Yönetim Kurulu üyesi Fikret Türk, Akhisar Şehit Aileleri ve Gaziler adına hastanedeki işlemlerde kolaylıkların sağlanması yolunda çalışmaları tamamladıklarını belirtti. Türk yaptığı açıklamada “bizler bugün bu bayrağın altında gururlu ve huzurlu bir şekilde yaşıyorsak bunlar sizlerin çocukları, eşleri veya yakınları sayesindedir. Bundan dolayı sizler adına ne yapsak sözü bile olmaz” dedi.

 

Şehit ailelerine büyük önem verdiklerini belirten AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Şemis Okur yaptığı açıklamada “Bugün millet olarak huzur ve güven içinde bu kadar rahat bir hayat yaşıyorsak bundaki en büyük pay şehit ve gazilerimizindir. Kurtuluş Savaşı'ndan günümüze kadar birçok gencecik evladımızı şehit verdik. Bir o kadarda gazimiz var. Onlar hayatlarının baharında en güzel çağlarında bu vatan ve bizler için şehit ve gazi oldular. Onların geride bıraktıkları aileleri yani sizler bizlere en kutsal emanetlersiniz. Bizler her zaman sizlerin yanındayız ve yanında olmaya devam edeceğiz" dedi.

 

AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Süleyman Çakar ise yaptığı açıklamada şehit aileleri adına yapılan her türlü faaliyetlerin altına imza atmaya hazır olduklarını belirttiler.

-----

-----









 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız