KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Siyaset

AK Parti Heyeti Kadınlar Gününü Kutladı

AK Parti Heyeti Kadınlar Gününü Kutladı

8 Mart 2014 Saat: 14:46
AK Parti Heyeti Kadınlar Gününü Kutladı
AK Parti Heyeti Kadınlar Gününü Kutladı
DAYIOĞLU KASABI

AK Parti Akhisar İlçe Teşkilatı, İlçe lokal binasında yaptığı basın açıklaması ile kadınlar gününü kutladı. AK Parti İlçe Başkanı İsmail Hakkı Şenyiğit, Kadın Kolları Başkanı Şemsi Okur ve Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı yaptıkları ortak basın açıklaması ile Akhisarlı kadınların kadınlar gününü kutladı.

AK Parti Akhisar Kadın Kolları Başkanı Şemsi Okur, düzenlenen basın toplantısında yaptığı konuşmada, Kadınların hak mücadelesini bir insanlık mücadelesi olarak görüyorum, bu mücadelede ak parti olarak her zaman olduğu gibi kadınlarımızla birlikte hareket edeceğiz

"Töre adı altında, hiç kimse kadına yönelik cinayetleri, kadına yönelik şiddeti mazur gösteremez. Bizim medeniyetimizde böyle töreler olamaz. Kız çocuklarını toprağa gömme töresini ayaklar altına almış bir peygamberin takipçileri, kız çocuklarına, kadınlara, eşlere ve annelere böyle insanlık dışı bir muamelenin içinde olamaz

"Tüm dünyanın emekçi, cefakar, çilekeş kadınlarını, mazlum, mağdur kadınlarını selamlıyor, hepsine dostluk kardeşlik ve dayanışma mesajlarımızı iletiyorum" "Kadınların ezilmediği, kadınların ayrımcılığa tabii tutulmadığı, kadınların horlanmadığı, istismar edilmediği, özellikle de şiddete hiçbir şekilde maruz kalmadığı bir dünya için kadınlarla birlikte mücadeleye devam edeceğiz. Kadınların hak mücadelesini bir insanlık mücadelesi olarak görüyoruz. Bu insanlık mücadelesinde her zaman onlarla birlikte hareket edeceğiz".

"Eğer kadın huzurluysa ülke huzurludur"

"Bizim topraklarımızda, bizim medeniyetimizde, kadın, hem toplumun hem de toplumun çekirdeği olan ailenin temelidir. Bir anne olarak, bir eş olarak ya da bir evlat olarak kadın evini, çekip çevirdiği kadar toplumu şekillendiren, toplumu dönüştüren ülkeye ülkeye istikamet çizen bir varlıktır"

"Eğer kadın mutluysa toplum mutludur. Eğer kadın huzurluysa ülke huzurludur. Eğer kadın refah içindeyse eğer kadın umut içindeyse toplum da o kadar refah içinde, gelecekle ilgili olarak o kadar umut içindedir. Kadınlarını ihmal eden, kadınlarını aşağılayan, öteleyen, dışlayan, kadınlarına ikinci sınıf varlık muamelesi yapan hiçbir toplumun hiçbir alanda ilerlemesi asla mümkün değildir."

Bu duygu ve düşüncelerle tekrar 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutlar katılımlarınızdan dolayı hepinize çok teşekkür ediyorum.

 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız