KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Siyaset

Ak Parti İlçe Danışma Toplantısı Yapıldı

Ak Parti İlçe Danışma Toplantısı Yapıldı

26 Mayıs 2013 Saat: 20:51
Ak Parti İlçe Danışma Toplantısı Yapıldı
Ak Parti İlçe Danışma Toplantısı Yapıldı
DAYIOĞLU KASABI

AK Parti Akhisar ilçe teşkilatı danışma meclisi toplantısı Akhisar Belediyesi meclis salonunda yapıldı. Toplantının divan başkanlığını İsmail Önal yaparken üyeliklerini ise İlçe Kadın Kolları Başkanı Şemsi Okur ve Gençlik Kolları Başkanı Süleyman Çakar yaptı. Toplantıya AK Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir, AK Partili Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı, Başkan Yardımcıları Ömer İşçi ve Latif Çakmak, AK Parti İlçe Başkanı İsmail Hakkı Şenyiğiti parti yönetim kurulu üyeleri ve bir çok parti üyesi katıldı.

Açılış konuşmasını yapan İlçe Başkanı Şenyiğit toplantının hayırlara vesile olmasını dilerken kısaca partinin ilçe çapında yapılan çalışmaları hakkında bilgi verdi ve üye bakımından Manisa genelinde en iyi rakamlara sahip olduğunu dile getirdi.

Ardında söz alan AK Parti Manisa Milletvekili Aydemir şunları kaydetti; “Akhisar Belediyespor ülkemizde adımızı duyurarak büyük işler başarmışlardır. İnşallah Türkiye’de bizleri ayakta alkışlatmaya devam ederler.

Bizler iktidara geldiğimizde enflasyon canavarı vardı, enflasyon bitti, faiz canavarı vardı, onlar bitti. İMF’nin kapısında borç batağında yüzüyorduk, elhamdülillah İMF’ye kalan son borcumuzu da bu ay içerisinde ödedik, bir lira dahi borcumuz kalmadı. Biz iktidara geldiğimizde AK Parti’ye borç para verebilecek hiçbir ülke yoktu. Şimdi artık İMF bizim kapımıza geliyor ve 5 milyar dolar borç para verebilir misiniz denen noktaya geldik. Hazinemizde 135 milyar doları geçen bir paramız var. Ne kadar çok paranız varsa, kasanız ne kadar doluysa kendi ayaklarınız üzerinde de o kadar çok durabiliyorsanız işte o zaman hiç kimseye gebe kalmazsınız.

Faizlerde, esnaf kredilerinde yüzde 4’e düşürürken tarım da bu rakamı yüzde sıfırlara çektik ve elhamdülillah esnafımızın ve çiftçimizin faiz yükü altında ezdirmeye son verdik. Bizden önce Ziraat ve Halk Bankası batak bankaydı, yani bankaların paraları birileri peşkeş çekiliyordu, birilerine o paralar gidiyordu ama millete gitmiyordu. Bizim dönemimizde bu bankalar artık kar yapmaya başladı ve hazineye 13 milyar dolar yakın kaynak aktarmaya başladılar.

Sağlıkta şehrimize baktığımızda yeni hastanemizi inşallah bitirdik, acil servis hizmete başladı ve 5 yıldızlı otel gibi hastanelerde gelen hastalarımızı tedavi ediyoruz. 18 yaşına kadar tüm vatandaşlarımız sağlık güvencesi altına alındı” dedi.

Konuşmaların ardından AK Parti Akhisar İlçe Teşkilatı, 2012-2013 Spor Toto Süper Lig’de büyük başarı sağlayarak kümede kalan Akhisar Belediyespor Başkanı Hüseyin Eryüksel ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür plaketi takdim edildi.

 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız