KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Siyaset

AK Parti İlçe Teşkilatı, Video Konferansta Buluştu

Bahadır Yenişehirlioğlu, AK Parti Akhisar İlçe Teşkilatı İle Video Konferansla İstişare Toplantısı Gerçekleştirdi.

12 Ağustos 2023 Saat: 17:08
AK Parti İlçe Teşkilatı, Video Konferansta Buluştu
AK Parti İlçe Teşkilatı, Video Konferansta Buluştu
DAYIOĞLU KASABI

Sezgin Ticaret Akhisar

Akhisar AKM Alışveriş Merkezi

AK Parti İlçe Teşkilatı, Video Konferansta Buluştu

Haber Merkezi

Bahadır Yenişehirlioğlu, AK Parti Akhisar İlçe Teşkilatı İle Video Konferansla İstişare Toplantısı Gerçekleştirdi.

AK Parti Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Bahadır Yenişehirlioğlu, AK Parti Akhisar İlçe Teşkilatı ile video konferans yöntemiyle bir araya gelerek istişare ve değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi.

Toplantı, Ali Şefik Öğretmenevi Camlı Toplantı Salonu'nda yapıldı ve AK Parti Akhisar İlçe Başkanı İsmail Ahmet Sözcüer, yönetim kurulu üyeleri, kadın kolları ve gençlik kolları katılım sağladı.

Bahadır Yenişehirlioğlu toplantıda yaptığı konuşmada, Türk Dünyası Bilge Lideri ve AK Parti Genel Başkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğindeki AK Parti'nin, milletle iç içe bir siyaset anlayışını her zaman benimsediğini vurguladı. Partisinin, millet için siyaset yaptığını ve milletin gönlünde taht kurmayı hedeflediğini söyledi.

Yenişehirlioğlu, AK Parti'nin Türkiye'nin dönüşüm ve kalkınma hamlesini başarıyla yönettiğini ve milletin desteğiyle her daim ayakta kaldığını ifade etti. Partinin 21 yıllık tarihinin boyunca millete hizmet etmenin önemine vurgu yaptı.

AK Parti Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Bahadır Yenişehirlioğlu yaptığı konuşmada, “Değerli dava ve yol arkadaşlarım, teşkilatlarımızın kıymetli mensupları, kıymetli hanım kardeşlerim, geleceğimizin teminatı sevgili gençler, hepinizi en kalbi duygularımla; hasretle, muhabbetle selamlıyorum.

AK Parti her daim milletle iç içe; millete rağmen değil, milletle beraber, millet için siyaset anlayışı ön planda tutmuştur. İşte bu anlayışımızın en güzel nişanelerinden birisi de 81 il, 922 ilçemizde gerçekleştirdiğimiz "Şehir Buluşmaları" programlarımızdır...

Değerli Dostlar,

AK Parti, millete hizmet yolculuğunda 21 yılı geride bırakan; ati ile mazi arasında köprü olan bir partidir. AK Parti sadece Türkiye değil; dünyada da zaman ve zemin bulmuş bir gönül hareketidir. AK Parti, bir ekip hareketi ve bir gönül birlikteliği ile kurulmuğ; meselelere çözüm odaklı, insani ve vicdani olarak yaklaşan bir anlayışın ürünüdür.

AK Partinin mayasını millet atmış, hamurunu millet yoğurmuş, kumaşını millet dokumuştur.

Sırtını millet dışındaki güç odaklarına dayayanlar siyaset sahnesinden silinip giderken, AK Parti'nin yıllardır maruz kaldığı onca saldırıya, oyuna, ihanete, darbe girişimlerine rağmen, dimdik ayakta kalmasının sırrı da iste budur. Milletle bağımızı ne kadar güçlü ne kadar sağlam tutarsak Allah'ın izniyle başarılarımız da katlanarak artmaya devam edecektir.

AK Parti maziden atiye yolculuğumuzun altın halkalarından biridir; tabii bu durum sorumluluğumuzu da arttırıyor. AK Parti’de siyaset yapmak demek, öncelikle bu sorumluluğu üstlenmeye talip olmak demektir. Kendi nefsinin peşine düşen, sadece kendi ajandasına, kariyerine, hesabına odaklanan kişiler bu kutlu hareketin içerisinde asla yer bulamazlar.

Hiçbirimizin hesabı davranma, akli ve vicdanı yerine nefsinin sesine kulak verme gibi bir lüksü yoktur. Bu sebeple hak, helal, adalet, liyakat gibi parolalar siyasetimizin ana öznesi konumundadır. Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde hedefimiz, önce bu ülkenin 85 milyon insaninin her birinin ve bunun yanında gönül coğrafyamızdaki kardeşlerimizin, nihayetinde de tüm insanlığın gönlünde kalıcı yer edinmektir.

Değerli dostlar biz bu çalışmalar özellikle milletimizle buluşarak milletimizin hafızasında yer alan gerçekleri bir anlamda hatırlatmak için yapıyoruz. Bu milletin derin hafızası, vicdani olan bitenleri unutmaz. AK Parti, Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde geçtiğimiz 21 yılda siyasete getirdiği yeni anlayışlar, yaptığı hizmetler, kazandırdığı eserler, hayata geçirdiği projelerle vatanın her karış toprağına damgasını vurmuştur. Kadim şehrimiz, şehzadeler şehri Manisa’mız da bu yatırımlardan azami ölçüde payını almıştır.

AK Parti hükümetleri döneminde son 21 yılda ilimize 100 Milyar TL'den fazla bir yatırım kazandırılmış, hayata geçirilmiştir.

Hükümet konaklarından adalet saraylarına, öğrenci yurtlarından sosyal tesislere, enerji yatırımlarından ulaştırma yatırımlarına, sanayi yatırımlarından tarımsal üretimi destekleyecek yatırımlara kadar bir çok hizmet ile şehrimizi buluşturduk. Önümüzde yapımı devam eden en önemli eserlerimizden birisi de Yüksek Hızlı Tren projesi. Ankara-Manisa arasını 3 saate, Ankara-İzmir arasını 3.5 saate düşürecek; vatandaşlarımıza daha hızlı, güvenli ve konforlu bir ulaşım imkânı sağlayacak olan Yüksek Hızlı Tren projemiz inşallah 2024 sonu itibarıyla hizmete girecek.

Sanayi, ticaret ve tarım alanında öncü şehirlerden olma konumumuzu daha da güçlendiriyoruz.

Manisa ülkemizde ihracat yapan iller arasında 7. sıraya kadar yükseldi. Katma değerli ürün üretiminin artmasıyla ihracattan aldığımız pay daha da artacaktır. Burada saymakla bitiremeyeceğimiz binlerce projeyi şehrimize kazandırdık. Ülkemizin bugün karşı karşıya bulunduğu sıkıntıları çözecek birikime, dirayete, programa, kararlılığa sahip olan kadrolar yine AK Parti kadrolarıdır.

Bizler asla başarı sarhoşluğuna kapılmayan, basarı nihai gaye olarak görmeyen bir siyasi anlayışa mensubuz. Bunun bilincinde olmak, asla gevşememek, daha da önemlisi gurura, kibre kapılmamak mecburiyetindeyiz. Biz siyaseti milletimiz için ve milletimiz ile birlikte yapıyoruz.

Milletimizin üslubuyla siyasetimizin üslubu ayni olmak durumunda.

Sayin Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdogan'ın da önemle vurguladığı üzere: Yunus gibi yangın, Mevlâna gibi dertli, Hacı Bektaş gibi vakur olmadan bu millete hizmet edilemez.

Önümüzde yerel seçimler var. 14 ve 28 Mayıs seçimlerinden büyük bir zaferle ayrılmıs olmamız bizleri asla rehavete sürüklememeli. AK Parti'de seçim çalışmaları seçimin ertesi günü baslar. İllerimizin sorunlarını yakından takip edecek hemşehrilerimizle bir arada olacağız. AK Parti belediyeciliğini, projelerimizi, yaptıklarımızı ve güzel ülkemize, şehrimize dair hayallerimizi anlatacağız. işiten kulaklara, gören gözlere, hakki konuşan dillere kapısı açık kalplere sözümüzü söylemeye hakikati anlatmaya ve hemhal olmaya devam edeceğiz” dedi.

 




















 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız