KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Siyaset

Ak Parti İlçe Teşkilatından Dayanışma Yemeği

Ak Parti Akhisar İlçe Teşkilatı 12 Haziran’da yapılacak Genel Seçimler öncesi Hisar Restaurant’da birlik ve dayanışma yemeği düzenledi

25 Nisan 2011 Saat: 01:22
Ak Parti İlçe Teşkilatından Dayanışma Yemeği
Ak Parti İlçe Teşkilatından Dayanışma Yemeği
DAYIOĞLU KASABI

Ak Parti Akhisar İlçe Teşkilatı 12 Haziran’da yapılacak Genel Seçimler öncesi Hisar Restaurant’da birlik ve dayanışma yemeği düzenledi. Geceye parti teşkilatında görev yapmış ve halen yapan belediye meclis üyeleri, belde belediye başkanları davet edildi.

Geceye katılan misafirler Ak Parti Akhisar İlçe Başkanı Mehmet Özen ve yönetim kurulu üyeleri Feyyaz Eroğlu, Fikret Türk, Kadın Kolları Başkanı Şemsi Okur, Gençlik Kolları Başkanı Muhammet Duman, İl Genel Meclis Üyeleri Feza Yavuzkasap ve İbrahim Koçer tarafından karşılandılar.

Gecede ilk olarak selamlama konuşmasını Akhisar İlçe Başkanı Mehmet Özen yaptı. Ardından Ak Parti İl Başkan Yardımcısı ve Seçimlerden Sorumlu Başkanı Kani İyitürk yaptığı açıklamada Manisa ile genelinde 150 seçim bürosu açacaklarını Akhisar’da da gerekli seçim çalışmalarına başlayacaklarını belirterek Genel Merkezin Akhisar’a gerekli değeri verdiğini vurguladı.

Manisa Ak Parti 3. Sıra Milletvekili Adayı Uğur Aydemir ise yaptığı açıklamada seçim çalışmalarına başlayacaklarını, çok ciddi bir çalışma süreci geçireceklerini, Akhisar ve Manisa bölgesindeki oy potansiyelinin bu dönemde artacağı noktasında vurgu yaptı.

Manisa Ak Parti 2. Sıra Milletvekili Adayı Recai Berber ise yaptığı konuşmada “Çok sıkı geçen bir 23. dönem yaşadık mecliste. Plan ve Bütçe Komisyonu Başkan Vekilliği görevimin süresince bölgeye gemlete sıklıklar yaşadım hatta bazen hiç gelemedim. Öte yandan Akhisar’a bulunan ve kalkması planlanan Cezaevi yeni yeri Süleymanlı Kasabası olacağının buradan müjdesini vermek istiyorum. İnşallah 23. Dönem milletvekili seçimlerinde Akhisar’dan da bir adayımız mecliste yerini alacaktır” dedi.

 























 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız